Jij wilt op vakantie in een villa met een heerlijke jacuzzi. Dat begrijpen wij! Op deze 8 websites kan je gemakkelijk zoeken naar villa’s met een jacuzzi door te filteren.


1. Belvilla

Belvilla. Het zit al in de naam. Op deze site vind je de mooiste villa’s om vakantie te vieren. Bij veel van deze villa’s zit een jacuzzi. Het is gemakkelijk om een villa met jacuzzi te vinden op Belvilla. Je kan vakantiehuizen vinden in Nederland, maar ook in andere landen (voornamelijk in Europa). Alle accomodaties op Belvilla zijn gecontroleerd door Belvilla zelf. De organisatie is aangesloten bij de verschillende reisorganisaties, zoals SGR. Check nu je villa met jacuzzi bij Belvilla.

Hoe vind je een villa met jacuzzi op Belvilla?

Nadat je op de homepage de plaats, periode en aantal bezoekers hebt ingevuld dan krijg je al wat resultaten te zien. Hier staan ook resultaten van villa’s zonder jacuzzi.

Zoek in de linkerbalk naar het filter “Welness” en klap dit menu uit met het plusteken.

Vink Jacuzzi/bubbelbad aan en klaar. Je hebt nu alle villa’s met een jacuzzi. Check Belvilla.

2. Booking.com

Booking staat vooral bekend om vele hotelkamers die je kan boeken. Op Booking kan je ook terecht voor vakantiehuizen en villas met een jacuzzi. Het mooie aan Booking is dat je wereldwijd kan zoeken naar jouw vakantieaccomodatie. Bij Booking staan bijna 400.000 accomodaties opgenomen, waaronder vele villa’s met jacuzzi. Bij Booking heb je vaak ook een goede annuleringsvoorwaarden mocht de reis niet doorgaan. Lees de goede recensies van Booking voor meer informatie.3. Airbnb

Bij Airbnb kan je over de hele wereld villa’s huren. Airbnb is in bijna elk land actief. Je kan ook gemakkelijk villa’s zoeken met een jacuzzi op Airbnb. Bij Airbnb ben je altijd verzekerd van een goede plek. Airbnb controleert elke verhuurder. Alle betalingen gaan ook via Airbnb, lekker handig. Bij een Superhost ben je helemaal goed uit.

Hoe vind je een villa met jacuzzi op Airbnb?

Voer eerst de locatie waar je heengaat, de incheckdatum, de uitcheckdatum en het aantal gasten in op de homepage.

Klik daarna op “Meer filters”

Scroll naar beneden tot je bij “voorzieningen” komt en klik Jacuzzi aan. Nu zie je alle bestemmingen met een jacuzzi.


4. Interhome

Interhome biedt al jaren vakantiehuizen aan in verschillende landen. Dit zijn allemaal particuliere woningen die hun woning verhuren via het Interhome platform. Bij Interhome vind je ook hele grote accomodaties. Ook op Interhome vind je gemakkelijk een villa met een jacuzzi.


5. Micazu

Micazu is een verhuursite voor vakantiewoningen. De woningen die worden aangeboden zijn allemaal van Nederlandse eigenaren. De woningen zijn van particulieren. Micazu is een soort platform die verhuurder en huurder bij elkaar brengt. Micazu is in veel verschillende landen actief. Je kan gemakkelijk een villa zoeken met een bubbelbad bij Micazu.

Hoe vind je een villa met Jacuzzi op Micazu?

Als je alleen de woningen met jacuzzi wilt zien op Micazu dan moet je het volgende doen. Vul eerst jouw land waar je heen wilt, aantal personen, aankomstdatum en vertrekdatum in. Vervolgens krijg je wat resultaten te zien.

Scroll naar beneden en aan de linkerkant zie je het kopje “Welness” klap deze uit en vink Jacuzzi/Hot tub aan. Nu heb je alle vakantiehuizen met bubbelbad!