Zillertal Alpen G

Alle privacy van een eigen appartement maar toch ten allen tijden de gezelligheid op kunnen zoeken, hier is het mogelijk! Uw appartement bevindt zich dichtbij het skigebied Zillertal Arena; dit is een waar walhalla voor de wintersportliefhebber. Het Nationaal Park de Hohe Tauern en de bekende Krimmler Wasserfälle zijn ook zeker een bezoek waard. Uw appartement is modern ingericht en voorzien van een hippe uitstaling. De royale woonkamer met open keuken is een heerlijke plek om te genieten van de gezelligheid. Het appartement beschikt over een slaapkamer met een badkamer en suite. Omdat het appartement is gelegen op de bovenste etage is de hoogte soms iets beperkt, om deze reden is dit appartement ook gunstiger geprijsd. Bij uw appartement behoort toegang tot de algemene faciliteiten. Denk hierbij aan het kijken van een voetbalwedstrijd in de Sky Sports Bar, het spelen van een potje tafeltennis of geniet van een verfrissende duik in het gezamenlijke openluchtzwembad (geopend van begin juni tot eind september). Ook is het mogelijk om, tegen betaling, heerlijk te genieten van een royaal ontbijt (in april/mei en november/begin december is er geen personeel en wordt en kan er geen ontbijt aangeboden worden) of om gebruik te maken van de wellnessfaciliteiten zoals de sauna en het solarium. De omgeving van Wald im Pinzgau biedt op elk moment van het jaar een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten en recreatiemogelijkheden, het diverse landschap biedt voor ieder wat wils.536.34Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F292111_lsr_20180831253547181.jpg&feedId=26611&k=385dc2a30b43497702bcc0d0f1b1510cc5fa7124Hip appartement met toegang tot breed scala aan faciliteiten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *