Zillertal Alpen E

Wilt u genieten van de Oostenrijkse gezelligheid? Dan bent u hier aan het goede adres. Een hip appartement staat tot uw beschikking in de prachtige omgeving van Wald en Königsleiten. Natuurschoon ten overste in deze regio; Nationaal Park de Hohe Tauern en de Krimmler Wasserfalle zijn zeker een bezoek waard. Ook voor wintersportliefhebbers is deze regio zeer aan te raden, op slechts 100 meter van uw appartement vertrekt de skibus. Het appartement is geschikt voor 4 personen en beschikt over een royale woonkamer, waar de 3e en 4e persoon comfortabel op de slaapbank kunnen slapen, een hippe badkamer en een moderne open keuken. U kunt genieten van een moment van rust op uw balkon of in de gezamenlijke tuin. Bij uw appartement behoort toegang tot de algemene faciliteiten. Denk hierbij aan het kijken van een voetbalwedstrijd in de Sky Sports Bar, het spelen van een potje tafeltennis of geniet van een verfrissende duik in het gezamenlijke openluchtzwembad (geopend van begin juni tot eind september). Ook is het mogelijk om, tegen betaling, heerlijk te genieten van een royaal ontbijt (in april/mei en november/begin december is er geen personeel en wordt en kan er geen ontbijt aangeboden worden) of om gebruik te maken van de wellnessfaciliteiten zoals de sauna en het solarium. De omgeving van Wald im Pinzgau biedt op elk moment van het jaar een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten en recreatiemogelijkheden, het diverse landschap biedt voor ieder wat wils.620.27Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F292109_lsr_2018083116661790.jpg&feedId=26611&k=8f357523bd43836e9e6783736133bd5c8d0b7950Hedendaags appartement in natuurrijke omgeving

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *