Zillertal Alpen B

De perfecte combinatie van een privé appartement maar toch gezelligheid om u heen hebben vind u in Wald im Pinzgau. De omgeving is voorzien van veel natuurschoon; de Krimmler Wasserfalle en prachtige wandel- en fietsroutes in de omgeving zorgen ervoor dat u zich geen moment verveelt. Ook voor wintersportliefhebbers is de regio van Zillertal Arena zeer aan te raden, op slechts 100 meter van uw appartement vertrekt de skibus. Het appartement is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor 6 personen. De royale woonkamer is een heerlijke plek om na een dag vol inspanning tot rust te komen. Uiteraard kan dit, bij mooi weer, ook op uw eigen terras. Bij uw appartement behoort toegang tot de algemene faciliteiten. Denk hierbij aan het kijken van een voetbalwedstrijd in de Sky Sports Bar, het spelen van een potje tafeltennis of geniet van een verfrissende duik in het gezamenlijke openluchtzwembad (geopend van begin juni tot eind september). Ook is het mogelijk om, tegen betaling, heerlijk te genieten van een royaal ontbijt (in april/mei en november/begin december is er geen personeel en wordt en kan er geen ontbijt aangeboden worden) of om gebruik te maken van de wellnessfaciliteiten zoals de sauna en het solarium. De omgeving van Wald im Pinzgau biedt op elk moment van het jaar een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten en recreatiemogelijkheden, het diverse landschap biedt voor ieder wat wils.662.31Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F292108_lsr_2018083117714411.jpg&feedId=26611&k=c7dbe00268e70b1fb0cf710800f076f3ec737f5aHip appartement met breed serviceaanbod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *