Zillertal Alpen A

Alle privacy van een eigen appartement maar toch de mogelijkheid hebben om de gezelligheid op te zoeken, hier kan het! Natuur- en skiliefhebbers kunnen in de omgeving van Wald en Konigsleiten hun hart ophalen. Zomers en ´s winters is het genieten in het dichtbij gelegen Nationaal Park de Hohe Tauern en skigebied Zillertal Arena. Ook de bekende Krimmler Wasserfälle is een bezoek waard. Uw appartement beschikt, naast een royale woonkamer met moderne open keuken, over 2 slaapkamers ieder met een eigen badkamer. In de ruime woonkamer is er mogelijkheid om te overnachten op een slaapbank voor de 5e en/of 6e persoon. Het appartement is voorzien van een eigen terras. Bij uw appartement behoort toegang tot de algemene faciliteiten. Denk hierbij aan het kijken van een voetbalwedstrijd in de Sky Sports Bar, het spelen van een potje tafeltennis of geniet van een verfrissende duik in het gezamenlijke openluchtzwembad (geopend van begin juni tot eind september). Ook is het mogelijk om, tegen betaling, heerlijk te genieten van een royaal ontbijt (in april/mei en november/begin december is er geen personeel en wordt en kan er geen ontbijt aangeboden worden) of om gebruik te maken van de wellnessfaciliteiten zoals de sauna en het solarium. De omgeving van Wald im Pinzgau biedt op elk moment van het jaar een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten en recreatiemogelijkheden, het diverse landschap biedt voor ieder wat wils.695.39Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F291236_lsr_2018083132527202894.jpg&feedId=26611&k=3ecbdb58399fa992d3f9c566d8c017eabcca790aModern appartement met vele faciliteiten (o.a. zwembad in zomermaanden)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *