Wolfgang Chalet A

Dit fraaie chalet is in 2017 nieuw gebouwd en bevindt zich centraal gelegen tussen de verschillende skigebieden in het ski en wandelparadijs Lungau. Het chalet ligt heerlijk rustig aan de rand van het gezellige Mauterndorf op slechts 10 minuten rijden vanaf de autobaan en vlakbij de skipiste Grosseck-Speiereck. In dit chalet bevinden zich twee identieke woningen en U bewoont een van deze twee. Het chalet is ook als geheel te boeken, ideaal voor bijvoorbeeld twee samen reizende families. Op de begane grond is er een gezellige woonkamer met houtkachel en open keuken gelegen. Tevens vindt u hier een extra toilet en de wasmachine. Buiten, naast de voordeur, bevindt zich een berging voor skispullen en voor fietsen in de zomer. Op de eerste etage bevinden zich twee slaapkamers met ieder een moderne badkamer met douche en toilet. De keuken is zeer compleet ingericht en onder meer voorzien van een koelvrieskast, afwasmachine en oven. Het chalet heeft een heerlijke tuin met terras van waaruit kunt genieten van een prachtig uitzicht op de omliggende bergwereld. Het sneeuwzekere skigebied Aineck-Katschberg, maar ook Grosseck-Speiereck, Fanningberg en Obertauern zijn zeer geliefde skigebieden in deze regio. Met de gratis skibus of met de auto bent u in enkele minuten op de piste. In de zomer biedt deze prachtige regio talloze mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken of te golfen. Mauterndorf ligt op zo´n 30 minuten rijden van de bekende Millstätter See en 45 minuten rijden van de Weissensee. Op loopafstand van dit chalet in Mauterndorf is er een openbaar buitenbad, tennisbanen en diverse goede restaurants. Kortom, een absolute aanrader voor een heerlijke vakantie. Bijzonderheden: Tijdens het verblijf van 1 juni tot 31 oktober krijgen alle gasten gratis ( behalve schoolgroepen ) de Lungaucard. Dit is een voordeelkaart waarmee u gratis toegang heeft tot o.a. de kabelbanen, zwembaden, musea en nog veel meer!1050.43Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F288958_lsr_20180726655168980.jpg&feedId=26611&k=288800ea14359726f1f448b7a118fb5a73099573Fraai chalet vlakbij de diverse pistes in het gezellige Mauterndorf in de Lungau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *