Wilder Kaiser Chalet

U zult u zeker thuis voelen in deze heerlijke, luxe villa met sauna en jacuzzi. Dit is dé perfecte plek om vakantie te vieren in het Tiroolse Itter! Door de gunstige ligging bent u in de mogelijkheid om de auto het gehele verblijf te laten staan, de skilift bevindt zich op 10 minuten wandelafstand. Deze heerlijke villa is ruim opgezet, sfeervol en luxueus ingericht, het is van alle gemakken voorzien! Er zijn vele speciale details aanwezig die deze villa buitengewoon aantrekkelijk maken. U beschikt bijvoorbeeld over veel privacy aangezien iedere slaapkamer over een eigen badkamer beschikt. Bijzondere details zijn ook te vinden in de wand van de sauna; er zijn hierin Himalayazoutstenen verwerkt. Wat natuurlijk ook uniek is: in uw ruime tuin kunt u ieder seizoen genieten van de aanwezigheid van de jacuzzi. De dichtbij gelegen (900 meter) Salvista lift brengt u in het grootste skigebied (Wilder Kaiser – Brixental) van Oostenrijk. Uiteraard is dit ook zomerdag een prachtig beginpunt van mooie wandel-, hike en fietstochten! Naast de skilift bevinden zich ook een skischool, skiverhuur en een après ski bar direct naast de deur. Het skigebied Wilder Kaiser Brixental biedt u ruim 90 skiliften en 250 kilometer aan pistes. Het skigebied is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde skiërs. Ook in de zomer heeft de regio veel te bieden; er zijn vele kilometers aan wandel- en mountainbikeroutes, u kunt met de gondelbanen de bergen in en er zijn verscheidene recreatiemeren waar u uitstekend kunt zwemmen en waar de kinderen kunnen genieten van hun portie waterpret! Details: Tijdens uw verblijf heeft u de beschikking over een jacuzzi welke tot 20.00 uur gebruikt mag worden, dit om evt. overlast in de buurt tegen te gaan.1810.43Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F297455_lsr_2018120331642268652.jpg&feedId=26611&k=aa6f0660335ee25fd0bf4885d80fd9738c374ea1Vrijstaande, moderne villa met sauna en jacuzzi op < 1 km van de Salvista lift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *