Walter

Uw vakantiewoning bevindt zich in Wörgl; op een korte afstand van de Hohe Salve (8 autominuten naar de gondel waardoor u de Hohe Salve bereikt) en aan het begin van het bekende Brixental. Het gezellige centrum van Wörgl bevindt zich ook op een aantal autominuten. In de nabije omgeving van uw vakantiewoning zijn restaurants te vinden die te voet te bereiken zijn. De fijne vakantiewoning biedt uitkomst voor een heerlijk verblijf in zowel de zomer- als winterperiode. De ruime woonkamer is een ruimte in het huis waar van een gezellig samenzijn genoten kan worden. In de aparte keuken, die van alle gemakken is voorzien, is nog een eettafel aanwezig. Iedere slaapkamer en de woonkamer hebben toegang tot het balkon. Doordat de woning op de tweede etage is gelegen is het balkon een heerlijke plek om van het uitzicht of van de zon te kunnen genieten. Voor een wintersportvakantie in Oostenrijk is Tirol en het gezellige Wörgl een perfecte uitvalsbasis. Het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental bevindt zich in het hart van de Kitzbüheler Alpen en de wintersporter kan hier zijn hart ophalen. Ook zomerdag is er genoeg te doen; mooie wandelroutes, sport- of alpineklimmen en natuurlijk het bezoeken van de charmante dorpjes zoals Hopfgarten en Brixen. Tevens staat Wörgl bekend als een fijne winkelstad, hier bevindt zich de langste winkelstraat van Tirol. Wörgler Wasserwelt (waar de meest extreme waterglijbaan ter wereld te vinden is!) is een uitkomst voor een dagje waterpret met de kinderen. Ook diegene die op zoek is naar ontspanning is hier aan het juiste adres, er zijn verschillende wellness faciliteiten waar u gebruik van kunt maken.1213.23Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F295710_lsr_2018072640674862383.jpg&feedId=26611&k=e71f62269690319ebe578ff5f72afdc4e3b44291Ruim appartement in het gezellige Brixental

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *