Villa Venedigersonne

Met een geweldig zicht op de Großvenediger en de andere omliggende bergen van het National Park Hohe Tauern, is in de wijk Rosental van het bekende Neukirchen am Großvenediger, deze prachtige luxueuze vakantiewoning met eigen zwembad gelegen. Het gebruik van veel hout, verfijnde afwerking van de details, een zeer hoogwaardige inrichting, en een privé zwembad in de tuin, maakt dat dit huis echt uniek in ons aanbod is. Bij binnenkomst in de enorme woonkamer valt het oog gelijk op de luxe keuken welke is voorzien van alle moderne apparatuur zoals een espressomachine, Amerikaanse koelkast, oven, steamer, inductiekookplaat. Vanuit de keuken komt u in de eetkamer en woonkamer welke een prachtige open haard hebben. Ook komt u uit in de prachtige tuin met enorme terras en privé zwembad welke van juni tot september is geopend. Door de zonnige ligging kunt u hier heerlijk genieten van het weidse uitzicht. Op de 1e etage zijn 3 slaapkamers gesitueerd, allemaal voorzien van een eigen badkamer. 1 slaapkamer is als master bedroom ingericht met een luxueuze badkamer voorzien van vrijstaand bad van waaruit u een geweldig uitzicht heeft. In de winter kunt u gebruik maken van de gratis skibus welke u snel naar de skilift brengt. Afdalen op ski’s kunt u tot vlak bij het huis. Verder zijn er natuurlijk meer dan voldoende mogelijkheden om te langlaufen, wandelen of een arrenslee tocht te maken. Vergeet niet om de rodelbaan van Bramberg te bezoeken, deze behoort tot een van de langste rodelbanen van Europa. In de zomer worden er volop activiteiten georganiseerd, kunt u heerlijk wandelen, mountainbiken en mag een bezoek aan de watervallen van Krimml zeker niet ontbreken. Bijzonderheden: aan het huis is een kleine aanbouw aangebouwd welke wordt bewoond door andere mensen. Deze heeft een volledig gescheiden ingang en een eigen afgeschermde tuin.1419.37Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F298136_lsr_2018101529427818367.jpg&feedId=26611&k=5df4f1ac5de27c70205684c5c277a11f48488eedLuxe vakantiewoning met eigen zwembad, vlakbij de piste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *