Villa Trinkl

Op een fantastische locatie in het Brixental is uw vrijstaande, moderne vakantievilla Trinkl gelegen. Deze villa met veel privacy is onder andere voorzien van een buitenzwembad, sauna en pool biljart. Zowel in de winter als in de zomer is dit een heerlijk vakantieadres! Deze luxe, onder architectuur gebouwde villa is een heerlijke plek om vakantie te vieren. De aanwezigheid van het zwembad en de overige faciliteiten maken dit huis uniek. De moderne woonkamer met sfeervolle houtkachel en de gezellige woonkeuken zijn het hart van uw villa. In de zomer kan hier ook de tuin met het verwarmde zwembad (!) bij betrokken worden. De tuin heeft een heerlijk terras en beschikt over een magnifiek, weids uitzicht waarbij geen buren te bekennen zijn. Dit is een heerlijke plek om tot rust te komen, van de zon te genieten en voor de kinderen is dit een perfecte tuin om buiten te spelen. Met iets slechter weer bieden de faciliteiten zoals onder andere de sauna en biljartruimte met tafeltennistafel en dartbord uitkomst. Het grootste skigebied van Oostenrijk, SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental, bevindt zich op enkele autominuten en is zowel via Westendorf als via Hopfgarten te bereiken. Tevens is het skigebied Ski Juwel Alpbachtal – Wildschönau ook op een aantal kilometer afstand van uw villa te vinden. Deze gebieden zijn uitermate geschikt om mooie skitochten te maken en te genieten van de witte wereld. U kunt vanuit uw villa vertrekken voor een sneeuwschoenwandeling; een geweldige ervaring! Ook ’s zomers kan de natuurliefhebber hier zijn hart ophalen en kan er vanuit de villa gestart worden met een heerlijke wandeling of mountainbike tocht. Wellicht gaat u zelfs genieten van een prachtig uitzicht tijdens een paraglide -vlucht, alles is mogelijk in deze mooie omgeving!2985.74Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F82717_lsr_2018082359356973553.jpg&feedId=26611&k=98f24b4a8eee5f68704b7b5c0fb2174c40189645Vrijstaande, moderne villa met zwembad en sauna nabij Hopfgarten en Westendorf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *