Villa Salvenberg

Dit bijzonder mooie en unieke landhuis, direct aan de Sölls piste gelegen, is ideaal voor families, groepen of verenigingen die een onvergetelijke vakantie in Tirol willen doorbrengen. De unieke ligging van het complex (< 1400 m) maakt het zowel ‘s zomers als ‘s winters tot een buitengewoon object. Het biedt op 188 m², ingericht in Franse landhuisstijl, comfort, luxe en vooral rust en privacy. In de winter kunt u de ski’s in de tuin meteen vastgespen en direct de piste opgaan, waardoor het predikaat ski-in, ski-out eer wordt aangedaan, omdat u direct midden in het skigebied staat. De liften vindt u op slechts een steenworp afstand, en er zijn verschillende cafés/après-ski bars die u met genoegen, na een vermoeiende dag skiën, voorzien van eten en drinken. Verder kunt u in de winter direct vanuit het huis in de rodelbaan, en deze richting het dal naar beneden nemen, of u kunt kiezen voor langlaufen of een dagtrip. In de zomer is dit object niet minder opvallend. Het Heksenwater, wat jaarlijks door duizenden mensen bezocht wordt, is binnen 2 minuten wandelen te bereiken. Talloze wandel- en mountainbike-paden bevinden zich vlak voor de voordeur, en nodigen uit om de prachtige omgeving te verkennen. ‘s Avonds kunt u zich in de buitensauna ontspannen, of op het terras de barbecue aandoen en rustig van het betoverend mooie uitzicht genieten. Extra informatie: Dit betreft een hondvriendelijke woning, houdt u alstublieft rekening met de gasten die na u in de woning zullen verblijven, en laat uw huisdier niet op de meubels. Bij voorbaat dank. Bij deze woning is een parkeergelegenheid aanwezig in de garage. Ook net voor de garage kan men parkeren. Mocht men met meer dan 2 voertuigen naar de woning komen, kunnen deze onder in het dal geparkeerd worden.4163.22Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F245692_lsr_2016052341015631152.jpg&feedId=26611&k=38b3e888d8f600c0bd2905bb463570301bd8a1a9Uniek! Vrijstaande villa in Franse landelijke stijl met ski-in/ski-out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *