Villa Kranzbichl

Deze 8-persoonsvilla is in 2016 gebouwd en heeft een oppervlakte van 150 m² en ligt op een unieke locatie. De skilift/skipist (sneeuwzeker door sneeuwkanonnen) en de rodelbaan van Thiersee liggen slechts 100 meter verderop en zijn dus goed te voet bereikbaar. Dankzij de grote tuin is deze villa meer dan gezinsvriendelijk. Vanwege het uitgestrekte uitzicht kunt u de kinderen vanaf het balkon tijdens het skiën zien en hoeft u daarvoor het huis niet eens te verlaten. In de winter is Thiersee een paradijs voor wintersporters die het wat rustiger aan willen doen. Of het nu gaat om langlaufen of alpineskiën, hier is voor elk wat wils. Voor gezinnen is dit skigebied ideaal en als u meer wilt, is Oostenrijks grootste skigebied Wilder Kaiser – Brixental, gelegen op 25 kilometer afstand. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te schaatsen op de Thiersee. Ook in de zomer is Thiersee een centrum van ontspanning. Het meer de Thiersee ligt op ca. 5 minuten rijden met de auto, zodat u zich in de zomer ook niet hoeft te vervelen. Het is in de zomer de uitvalsbasis voor vele activiteiten zoals beachvolleybal, duiken en waterfietsen. Bovendien lokt het meer zelf met zijn 25 warme water! In de buurt ligt ook het familiezwembad Landl, dat alles te bieden heeft wat de harten van kleine kinderen sneller doet slaan. Dit alles aangevuld met activiteiten zoals vissen, wandelen en mountainbiken. Maar ook op cultureel vlak heeft Thiersee veel te bieden, zoals het aan het meer gelegen Passionsspielhaus. Het 4 sterren Ayurveda Resort Sonnhof ligt om de hoek. In dit wereldberoemde resort worden allerlei behandelingen voor een ontspannen vakantie aangeboden.964.59Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F264746_lsr_2017102355207108873.jpg&feedId=26611&k=4d4a1da7d194ad1301127114257992361ddb16cfNieuwe en moderne villa direct naast de skilift, Ski-In!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *