Traumchalet Zell am See

Te midden van het prachtige meer, de liften naar het skigebied, mooie golfbanen en natuurlijk het adembenemende uitzicht, in het bekende Zell am See is dit prachtige Chalet met eigen zwembad ( tot 18.04.2020) gelegen welke je alleen bewoont. De ligging is uniek doordat het net boven de stad ligt, zodat u zowel in de zomer als in de winter een gigantisch uitzicht heeft over het meer en de omliggende bergen. De piste ligt nagenoeg naast het huis zodat dit een echte Ski In- Ski Out locatie is. Zelfs enkele avonden is de piste geopend. Als er geen sneeuw ligt heeft u een grote privé tuin tot uw beschikking met een prachtig terras. Het zeer ruime en hoogwaardig ingerichte huis is geschikt tot 9 personen. De woonkamer en eetkamer bevinden zich op de 1e etage en door de ligging tegen de helling is ook hier het terras en de tuin. U beschikt over totaal 4 slaapkamers verdeeld over 2 etages en 2 badkamers. Zeer uniek aan het huis is het overdekte zwembad met tegenstroom installatie, welke tegen een vergoeding ter beschikking staat. Speciaal voor u als gast wordt het zwembad opgewarmd. Mocht u naderhand toch besluiten geen gebruik te maken van het zwembad, worden deze kosten wel in rekening gebracht. Graag hiervoor uw begrip. Het zwembad wordt aangeboden tot 18.04.2020. Door de ligging nabij de piste en skilift is dit Chalet ideaal voor wintersporters. Binnen een paar minuten sta je op de ski’s en geniet je van het grote skigebied van Zell am See. Natuurlijk zit je ook goed voor andere activiteiten. Langlaufloipen, wandelpaden en inkoopmogelijkheden vind je allemaal op korte afstand. Te voet bent u in enkele minuten in het centrum waar volop restaurants en uitgaansgelegenheden zijn. Ook ‘s zomers biedt het Salzburgerland veel mogelijkheden. Zell am See zelf met het prachtige meer en de mooie binnenstad spreekt voor zich. Op steenworp afstand vind je Kaprun met de gletsjer waar je nagenoeg het gehele jaar kunt skiën, de Großglockner als hoogste berg van Oostenrijk, de Krimmler Watervallen en de stad Salzburg. Kortom een echte aanrader! LET OP! Vanaf 18.04.2020 zal het zwembad komen te vervallen. Hier kunt u dan ook niet meer tegen betaling gebruik van maken.895.79Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F290478_lsr_2018102351626914539.jpg&feedId=26611&k=63228ad7fd08beef3234fd939d18a292396dd1f5Prachtig gelegen ski In ski out Chalet met een uniek uitzicht over Zell am See

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *