Thermal Triple

Dit appartement bevindt zich in een appartementenhotel op een van de vijf verdiepingen met lift en ligt in het centrum van de heerlijke wintersportplaats en bergwandelgebied Bad Kleinkirchheim met ruim 100 km aan pisten op slechts 100 meter van het nieuwe thermen St. Kathrein en 200 m van de skilift Maibrunn. Het appartement is uitgerust met een keuken, badkamer met douche en toilet en een balkon. De twee slaapkamers hebben elk een tweepersoonsbed en in de woonkamer staan nog twee eenpersoonsbedden, die ook als bank kunnen wordt gebruikt. Er wordt ter plaatse extra service geboden, maar U bepaald zelf of U gebruik wilt maken van deze extra service, zoals badjassenservice voor thermenfreaks en ontbijt of broodjesservice. U kunt dit zelf tegen betaling ter plaatse regelen. In de hoteleigen shop vindt U lekkernijen uit de regio. Deze plaats is een paradijs voor sport en ontspanning, zowel in de zomer als in de winter. In de thermen St. Kathrein en Römerbad kunt U heerlijk ontspannen en de talloze wandel en fietsmogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Bad Kleinkirchheim beschikt ook over een prachtige 18 holes golfbaan en diversen andere sportmogelijkheden. Wintersporters komen hier niets te kort en ook voor après ski bent U hier ook op de juiste plaats. Ga heerlijk eten in een van de vele restaurantjes en kom tot rust in deze prachtige omgeving midden in de bergen. Bad Kleinkirchheim is overigens zonder moeilijk toegangswegen via bergpassen te bereiken.1326.63Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F294536_lsr_2018062710063282.jpg&feedId=26611&k=9442afdbc481f82546a26b2730d75a49bf94d5c7Appartement in het centrum van skigebied op loopafstand van skilift en thermen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *