The Kaprun Edition Sud

In dit Chalet, gelegen in het hart van Kaprun, de wintersportplaats bij uitstek, ervaart u een unieke beleving. Binnen in het Chalet, welke sfeervol is ingericht met verschillende moderne accenten, beschikt u over een grote woonkamer met open keuken voorzien van alle moderne apparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u en directe toegang heeft tot uw privé tuin. In deze royale tuin vindt een privé buitensauna. Luxe volop. In de tuin bevindt zich een heerlijke jacuzzi, welke met hout wordt verwarmd. U kunt aan de eigenaar aangeven of en wanneer u deze wilt gebruiken. De eigenaar regelt dat op het gewenste tijdstip (indien mogelijk) de jacuzzi klaar staat en met water is gevuld. Op een vast tijdstip op zondag of maandag is het 1e gebruik kosteloos, daarna tegen (vooruit)betaling. De Jacuzzi kunt u alleen tussen 15.00 uur en 20.30 uur gebruiken. Op de begaande grond en op de 1e etage vindt u totaal 3 slaapkamers en 2 badkamers welke plaats bieden aan maximaal 12 personen. Uniek aan dit chalet is dat in de achtertuin 2 zogenaamde slaap-vaten zijn gerealiseerd welke een privé slaapkamer vormen voor 2 x 2 personen. Deze vaten staan buiten. Ook is er speciaal voor deze gasten een sanitair vat waarin zich een douche, toilet en wastafel bevinden. Door de centrale ligging vlakbij het centrum, uitgaansgelegenheden, de skibus en de skipistes heb je geen auto nodig tijdens je verblijf. Kaprun staat bij skiliefhebbers bekend als een groots wintersportoord. De gletsjer is bijna het gehele jaar geopend dus je kunt altijd genieten van de eeuwige sneeuw. Voordeel voor onze gasten: Bij Ski Dome Oberschneider ontvangt u als onze gast een geweldige online korting op alle ski- en snowboardlessen en huur van skimateriaal. Wanneer u aankomt in Kaprun, staat alles al voor u klaar! Dit voordeel krijgt u als u online boekt bij: leisure.skidome.at2502.94Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F281362_lsr_2018073135139157547.jpg&feedId=26611&k=ae419283ecb51e26d0ed554766f7a22b2d2f4a17Uniek Chalet , met sauna en bijzondere slaapplaatsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *