Thaler

Dit vakantiehuis is een waar pareltje náást de skilift in het Tiroolse Itter, hoe mooi kan een (wintersport)vakantie zijn! Door de gunstige ligging kunt u de auto het gehele verblijf laten staan. De Salvista lift brengt u in het grootste skigebied (Wilder Kaiser – Brixental) van Oostenrijk. Uiteraard is dit zomerdag ook een prachtig beginpunt van mooie wandel-, hike- en fietstochten! U bewoont de helft van een vrijstaand huis. DIt moderne, comfortabele vakantiehuis is verdeeld over twee verdiepingen. De ruime woon- en eetkamer met compleet ingerichte keuken zijn het hart van de woning. Zomerdag kan ook de tuin hierbij betrokken worden. De vier slaapkamers en twee badkamers zijn over de twee etages verdeeld. Naast de skilift bevinden zich ook een skischool, skiverhuur en een après ski bar direct naast de deur. Het skigebied Wilder Kaiser Brixental biedt u ruim 90 skiliften en 250 kilometer aan pistes. Het skigebied is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde skiërs. Ook in de zomer heeft de regio veel te bieden; er zijn vele kilometers aan wandel- en mountainbikeroutes, u kunt met de gondelbanen de bergen in en er zijn verscheidene recreatiemeren waar u uitstekend kunt zwemmen en waar de kinderen kunnen genieten van hun portie waterpret!1791.92Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F296307_lsr_2018082044557285404.jpg&feedId=26611&k=fb4215bf8d518ffd280e596524e9c2b694eeffeaSfeervol, modern appartement naast de Salvista skilift

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *