Stonemountain Lodge

Midden tussen de skigebieden van Zell am See/Kaprun en Kitzbühel/Kirchberg, centraal in het Salzburgerland in het gezellige dorpje Niedernsill, is dit prachtige chalet gelegen. Het chalet is van het type 2-onder-1-kap, waarbij U de rechterhelft volledig alleen bewoont. Door de grote oppervlakte, verdeeld over drie etages, is het een ideaal chalet voor samen reizende vrienden of families. De hoogwaardige inrichting en warme aankleding zorgt ervoor dat U zich gelijk thuis voelt. Op de begaande grond is de woonkamer met open keuken gesitueerd welke direct toegang biedt tot het grote terras met tuin. Ook hier vindt U de eerste slaapkamer met badkamer. Op de eerste etage zijn totaal 3 royale slaapkamers waarvan 1 met een badkamer en suite. Voor de andere 2 slaapkamers is er een 2e badkamer. van de totaal 4 slaapkamers zijn er 3 voorzien van een 2 persoons bed en 1 voorzien van1 stapelbed en 2 1-persoonsbedden. Als extra is er een souterrain met skiberging en na een dagje genieten van de sneeuw, een lekkere wandeling of mountainbiketour kunt U zich heerlijk ontspannen in uw eigen privé wellness met sauna. Zowel het terras als balkon zijn op het zuiden gelegen met een prachtig en wijds uitzicht op de bergen. Kortom een prachtig chalet welke met recht minimaal vier sterren waardig is. Zowel in de zomer als in de winter is Niedernsill een ideaal uitgangspunt van je vakantie! Vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld mountainbikers, golfers, wandelaars, gletsjerskiërs, paragliders, ruiters en natuurlijk rustzoekers zijn in de directe omgeving te vinden. In de zomer is er een Funcard voor Piesendorf / Niedernsill inclusief. De Funcard geeft hoge kortingen op toeristische attracties in de omgeving, waaronder vrij toegang tot de badesee in Niedernsill. Het huis ligt op nog geen 100 meter van de Tauernradweg van Zell am See naar Krimml. In de winter ben je in enkele autominuten bij de pistes van Kitzbühel, Kaprun en Zell Am See.1115.84Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F264710_lsr_2017100935455657063.jpg&feedId=26611&k=62ec3b326a4a607c40451fbd5c05611fbe3f2286Luxueus vakantiehuis met sauna tenmidden van meedere skigebieden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *