Sonnenblick

Het luxe appartement “Sonnenblick” bevindt zich op het zonplateau van het dorp Fliess, op 3 km van het centrum van Landeck en het skigebeid “Venet”. Ook het skigebied “Fiss-Serfaus-Ladis” is -evt. met skibus vanuit het dorp- binnen 10-15 minuten bereikbaar. Het appartement,geheel verbouwd / opnieuw opgetrokken en ingericht medio 2016 is tevens een goede uitvalsbasis om eens een bezoek te brengen aan het Pitztal en de Kaunertaler Gletsjers. Ook Italië (bijv. Reschensee, Merona) of Zwitserland (bijv. Samnaun, St. Moritz) zijn binnen slechts ca. 25 minuten bereikbaar. Het appartement bevindt zich op de begane grond met een eigen ingang, privacy gegarandeerd! Het ligt op ca. 500 meter van een supermarkt en restaurant. Een buitenzwembad, tennisbaan, kabelbaan, wandelroutes, langlauf-loipes zijn tevens binnen handbereik. De woning beschikt over een grote woonkeuken met eettafel, een leuke woonkamer met een gezellige zithoek, twee slaapkamers en een grote, luxe badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed en een groot, degelijk éénpersoons opklapbed. Vanuit beide slaapkamers en de keuken komt u rechtstreeks op het grote terras (35 m2) met een prachtig panoramisch uitzicht over het Oberinntal. U kunt gebruikmaken van een ruimte voor skiopslag en een fietsenstalling. Er is gratis priveparkeergelegenheid op het eigen terrein, naast het appartement. Het appartement beschikt over gratis Wifi. Bij aankomst ontvangt u de Tirol West Card. Met deze kaart heeft u zowel ‘s winters als ook ‘s zomers vele voordelen: Zo krijgt u in de winter diverse kortingen op skisafari’s, gebruik van de loipes,entree tot diverse musea enz. In de zomer kunt u gratis gebruik maken van de bussen, gratis begeleide wandelingen, heeft u gratis entree tot drie verschillende openlucht zwembaden en kunt u gratis naar een geselecteerd aantal musea. Bovendien krijgt u korting op het gebruik van de bergliften, op canyoning en rafting en de huur van tennis- en squashbanen. Kortom veel voordeel! De woning is niet geschikt voor kinderen tot 2 jaar. Er is een garagebox aanwezig enkel te gebruiken voor het stallen van motoren, mountainbikes en (race)fietsen. Bij interesse kan deze voor €10 per dag via de beheerder ter plaatse gehuurd worden.680.39Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F245377_lsr_2016051254642680212.jpg&feedId=26611&k=48cab8453943ddceb430905a3f45e1cbdab5368eGroot luxe appartement in Fließ met panoramisch uitzicht. Vlakbij Fiss – Serfaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *