Sonnenblick

Dit prachtige huis in het gezellige centrum van Kirchberg bezorgt u zonder twijfel het ultieme vakantiegevoel. De woning heeft een ruim balkon met een adembenemend uitzicht en beschikt onder andere over 4 slaapkamers, 2 badkamers, sauna en natuurlijk gratis WiFi. De ruime sfeervolle woonkamer op de eerste verdieping beschikt over een ruime TV-hoek met comfortabele banken en Sat-TV/DVD (Nederlandse zenders). Aangrenzend bevindt zich de keuken in landelijke stijl voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. Bij de keuken bevindt zich een gezellige Oostenrijkse eethoek. Daarnaast is er een tweede ronde tafel waar u bijvoorbeeld kunt lezen of spelletjes kunt spelen (spellen en boeken zijn aanwezig). Toegang tot het terras, compleet met buitenmeubelen en BBQ. De openslaande deuren van de woonkamer geven toegang tot een ruim balkon met een adembenemend uitzicht over onder andere de Gaisberg. De trap in de woonkamer geeft toegang tot de vide waar zich 3 eenpersoonsbedden bevinden. In de kelder van het huis bevindt zich de sauna met douche en de verwarmde ski ruimte. Via de kelder heeft u toegang tot de 2 carportplaatsen. Met de bushalte, skischool, skiverhuur en talrijke restaurants op loopafstand heeft u uw auto de rest van de vakantie niet meer nodig. In de zomer heeft dit mooie vakantiehuis in Kirchberg nog een speciaal voordeel; het prachtige zwemmeer de Badesee is slechts 400 meter van uw vakantiewoning verwijderd.1494.07Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F280047_lsr_2017052359794357114.jpg&feedId=26611&k=5b73dbda015791883d33a9192b7727759033b4bdRuime vakantiewoning met sauna en prachtig uitzicht over de bergen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *