Sonnen Lodge Kaprun

Met uitzicht op de prachtige bergen van het National Park Hohe Tauern, zonnig en op slechts enkele autominuten van het bekende Kaprun en Zell am See is dit prachtige in warme Oostenrijkse stijl opgetrokken appartementencomplex gelegen. Op de begane grond bevindt zich dit gezellig ingericht appartement van 59 m2 welke bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken en maar liefst 2 slaapkamers, alles gelijkvloers, daarnaast beschik je over een prachtige tuin met terras met een geweldig uitzicht. De slaapkamers kunt u naar wens indelen. Er is een slaapkamer met 2x 1 persoonsbed (die u samen kan voegen) en één hoogslaper die u kunt uitklappen. Verder is er nog een slaapkamer met een 2 persoonsbed. Luxe volop. De hoogwaardige inrichting en warme aankleding zorgt ervoor dat je je gelijk thuis voelt. Tevens beschikt de woning ook over horren. Na een dagje genieten van de sneeuw of een lekkere wandeling of mountainbiketour kun je heerlijk ontspannen in de gedeelde wellness met sauna. Kortom een prachtig appartement welke met recht 4 sterren waardig is. De ligging van dit complex is perfect, zonnig, op korte afstand van Zell am See en Kaprun, centraal in het Salzburgerland en je hoeft slechts 3 haltes met de gratis skitrein om in Zell am See bij de piste uit te stappen.In de zomer is het openluchtzwembad direct voor de deur gelegen.701.71Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F238183_lsr_2016071253748064263.jpg&feedId=26611&k=0d9b81c05a2769e3a7e35bfd7f2bc801d7bf36e4Compleet uitgerust appartement met veel luxe vlakbij Zell am See en Kaprun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *