Seltschach

Dit modern ingerichte nieuwbouw chalet ligt op slechts 150 meter van het gezellige familie skigebied en wandelgebied Dreiländereck en op enkele minuten van het centrum met zijn terrasjes, winkels en eetgelegenheden. Het chalet is zeer compleet ingericht. De open keuken heeft o.a. een vaatwasser en de woonkamer heeft een gezellige houtkachel en ook openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers met ieder een tweepersoonsbed en twee badkamers met douche en toilet. De zolder, die u bereikt via een trap, heeft nog eens plaats voor 3 personen, waardoor het huis maximaal 7 personen heeft. Er is sateliet televisie met o.a. canal digitaal en ook een wasmachine aanwezig. Natuurlijk ook internet. Het is een ideale bestemming voor zowel zon- als sneeuwvakantie. Voor de actieve, sportieve vakantieganger, maar ook ideaal voor rustzoekers. Het gebied staat bekend om zijn prachtige natuur en gezonde lucht. Het skigebied Dreiländereck is zeer geschikt voor families en is gemakkelijk te bereiken. In de zomer zijn de mogelijkheden echt onbeperkt, met jou. a. Kanovaren, raften, mountainbiken, bergbeklimmen, zwemmen in natuurlijke zwembaden, vissen, paardrijden, golfen, enz. Kortom: geniet van prachtig in het zonnige zuiden van Oostenrijk. Let op : Dit huis wordt nog afgebouwd en daarom zijn de foto´s niet de actuele foto´s. Deze volgen in de loop van december als het huis helemaal is ingericht. Ze geven echter wel het niveau en comfort goed weer.684.44Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F298158_lsr_2018120728742716928.jpg&feedId=26611&k=d387f6cfa2ed132e00c1f16b47871a36930a8b43Modern chalet vlakbij de skilift en op enkele minuten van het centrum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *