Schladming Centre Apartment

Letterlijk midden in het centrum van het bekende Schladming, o.a. bekend van het WK skiën, vindt u dit prachtige en luxueus ingerichte appartement. De locatie is perfect. Direct voor de deur zijn talrijke eetgelegenheden en kunt u uw boodschappen doen. De liften en skipistes zijns op loopafstand. U hoeft uw auto tijdens uw verblijf niet te gebruiken. Het appartement welke is gelegen op de 2e etage is bereikbaar met de trap en met de lift. Bij binnenkomst valt gelijk de ruime woonkamer op, vanwaar u toegang heeft tot het prachtige zonnige overdekte balkon. De open keuken is voorzien van alle moderne apparatuur. Naast 3 sfeervol ingerichte slaapkamers beschikt u over 2 badkamers, waarvan 1 en-suite is gesitueerd. Schladming ligt in het hart van één van de mooiste skigebieden van Steiermark. 4 bergen zijn met elkaar verbonden zodat er meer dan 120 km aan pistes voor uw deur liggen. Komt u in de zomer, dan bent u in Schladming zeer centraal. Rondom zijn volop wandel en mountainbike mogelijkheden en voldoende bezienswaardigheden. Een dagje Salzburg is ook aan te raden. Bijzonderheden: Het appartement wordt op dit moment klaar gemaakt voor de verhuur. De getoonde foto’s zijn symboolfoto’s en geven een impressie van het comfortniveau. De uiteindelijke foto’s worden verwacht uiterlijk november 20181392.97Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F296546_lsr_2018083041999950343.jpg&feedId=26611&k=cddcc4df1c3a5e71f8f2aeac749ca459f88c15b0Luxueus appartement midden in het centrum van Schladming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *