Schladming an der Piste 6

Opzoek naar een prachtig appartement met eigen dakterras in Rohrmoos – Schladming? Dan bent u hier aan het goede adres. Het resort waarop dit appartement zich bevindt ligt op 920 m hoogte. Met een directe aansluiting op de piste, is dit een geweldige ski-in ski-out locatie. Het appartement heeft een gezellige living met o.a. een moderne slaapbank en TV. Ook behoren 2 slaapkamers, 1 badkamer en een keuken met moderne keukenapparatuur tot dit geweldige appartement zodat u tijdens uw vakantie van alle gemakken voorzien bent. Een grote highlight is dat zich op het Resort een enorme Spa van 430 m² bevindt , met o.a. een Finse Sauna, een stoombad, douches, relaxruimte, massages (tegen betaling) noem het maar op. Niks is hier te gek! Rohrmoos heeft een geweldige ligging met weids uitzicht, welke aansluit op het skigebied van Schladming – Dachstein. Rohrmoos is vooral interessant voor mensen die van rust en een open ruimte houden, daarnaast staat het bekend om de vele uitstekende pisterestaurants. Het bekende dorp Schladming ligt om de hoek, waar zich enkele gezellige bars en stubes bevinden, of waar je lekker kunt gaan après-skiën. Buiten de winters, is het in de zomers ook goed vertoeven in het mooi Schladming. Denk hierbij aan bezienswaardigheden in de directe omgeving, de grote stad Salzburg welke u in 1 uur te bereiken is. Maar ook voor de waaghalzen onder ons is er genoeg te doen o.a. Rafting, Flying Coaster, Paragliding, Bergbeklimmen en veel meer. Durf jij het aan?2025.31Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F304906_lsr_201903133877287.jpg&feedId=26611&k=bf0110c32738565d5eb395254e16c53281ea7138Hip Ski-in Ski-out appartement, met dakterras voor een geweldig uitzicht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *