Schladming an der Piste 5

In Rohrmoos – Schladming, bekend van de World Cup Night Slalom, vindt u dit mooie resort waarop de appartementen zich bevinden. Met een directe aansluiting op de piste, is dit een geweldige ski-in ski-out locatie. Het appartement welke over 2 etages is verdeeld, heeft een royale living met o.a. een moderne slaapbank en toegang tot het balkon. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht op de indrukwekkende bergen van Oostenrijk. Eveneens heeft u de beschikking over 3 heerlijk comfortabele slaapkamers en 2 badkamers en zelfs een privésauna! Aan de hobbykok is hier ook gedacht, met een goed uitgeruste keuken en gezellige eethoek. Mocht de privésauna niet voldoende zijn, bevindt zich op het Resort een enorme Spa van 430 m² , met o.a. een Finse Sauna, een stoombad, douches, relaxruimte, massages (tegen betaling) noem het maar op. Niks is hier te gek! Rohrmoos heeft een geweldige ligging met weids uitzicht, welke aansluit op het skigebied van Schladming – Dachstein. Rohrmoos is vooral interessant voor mensen die van rust en een open ruimte houden, daarnaast staat het bekend om de vele uitstekende pisterestaurants. Het bekende dorp Schladming ligt om de hoek, waar zich enkele gezellige bars en stubes bevinden, of waar je lekker kunt gaan après-skiën. Buiten de winters, is het in de zomers ook goed vertoeven in het mooi Schladming. Denk hierbij aan bezienswaardigheden in de directe omgeving, de grote stad Salzburg welke u in 1 uur te bereiken is. Maar ook voor de waaghalzen onder ons is er genoeg te doen o.a. Rafting, Flying Coaster, Paragliding, Bergbeklimmen en veel meer. Durf jij het aan?2737.06Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F304857_lsr_20190312135911391.jpg&feedId=26611&k=dd72451d2c8656907034df9c6cb856b202b99ddfLuxe Appartement met privésauna, ski-in ski-out aan de piste van Schladming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *