Schladming an der Piste 4

Deze geweldige ski-in ski-out locatie ligt op 920 m hoogte in het Oostenrijkse dorpje Rohrmoos. Buiten dat het Skigebied bekend is van de World Cup Night Slalom, is er in deze regio nog veel meer te ontdekken. Het ruim en sfeervol opgezette appartement heeft plaats genoeg voor iedereen. Vanuit de ruime living met moderne slaapbank en TV heeft u een fantastisch panorama uitzicht. Naast de 3 slaapkamers en 2 badkamers heeft u ook een privésauna, zodat u na een lange dag heerlijk kunt ontspannen. Uiteraard heeft u in het appartement ook de beschikking over een keuken met moderne apparatuur en een eetkamer voor een gezellig samen zijn. Mocht de privésauna niet voldoende zijn, bevindt zich op het Resort een enorme Spa van 430 m² , met o.a. een Finse Sauna, een stoombad, douches, relaxruimte, massages (tegen betaling) noem het maar op. Niks is hier te gek! Rohrmoos heeft een geweldige ligging met weids uitzicht, welke aansluit op het skigebied van Schladming – Dachstein. Rohrmoos is vooral interessant voor mensen die van rust en een open ruimte houden, daarnaast staat het bekend om de vele uitstekende pisterestaurants. Het bekende dorp Schladming ligt om de hoek, waar zich enkele gezellige bars en stubes bevinden, of waar je lekker kunt gaan après-skiën. Buiten de winters, is het in de zomers ook goed vertoeven in het mooi Schladming. Denk hierbij aan bezienswaardigheden in de directe omgeving, de grote stad Salzburg welke u in 1 uur te bereiken is. Maar ook voor de waaghalzen onder ons is er genoeg te doen o.a. Rafting, Flying Coaster, Paragliding, Bergbeklimmen en veel meer. Durf jij het aan?2665.91Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F304856_lsr_2019031250057648378.jpg&feedId=26611&k=874fb27ef2a8f49c4741843cbf740d6571903aecLuxueus Ski-in Ski-out appartement met eigen sauna, direct aan de piste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *