Schladming an der Piste 2

Dit heerlijke appartement ligt op de ideale plaats, namelijk direct aan de piste van het welbekende Rohrmoos – Schladming. Ieder jaar vind in dit skigebied het terugkerende evenement voor de World Cup Night Slalom plaats, wat voor veel sfeer en beleving zorgt in het bekende Schladming. In het appartement, welke huiselijk is ingericht, heeft u de beschikking over een living met balkon of terras zodat u kunt genieten, van een prachtig panorama uitzicht op de Dachstein. Tevens heeft het appartement een goed uitgeruste keuken, een badkamer en 2 slaapkamers met een comfortabel bed om uitgerust in wakker te worden. Mocht u met 6 personen zijn, dan kunt u in de woonkamer de bank omtoveren in een slaapplaats voor 2 personen. Een grote highlight is dat zich op het Resort een enorme Spa van 430 m² bevindt, met o.a. een Finse Sauna, een stoombad, douches, relaxruimte, massages (tegen betaling) noem het maar op. Niks is hier te gek! Rohrmoos heeft een geweldige ligging met weids uitzicht, welke aansluit op het skigebied van Schladming – Dachstein. Rohrmoos is vooral interessant voor mensen die van rust en een open ruimte houden, daarnaast staat het bekend om de vele uitstekende pisterestaurants. Het bekende dorp Schladming ligt om de hoek, waar zich enkele gezellige bars en stubes bevinden, of waar je lekker kunt gaan après-skiën. Buiten de winters, is het in de zomers ook goed vertoeven in het mooi Schladming. Denk hierbij aan bezienswaardigheden in de directe omgeving, de grote stad Salzburg welke u in 1 uur te bereiken is. Maar ook voor de waaghalzen onder ons is er genoeg te doen o.a. Rafting, Flying Coaster, Paragliding, Bergbeklimmen en veel meer. Durf jij het aan?1598.29Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F304851_lsr_2019031241614632668.jpg&feedId=26611&k=5a4ee12250731798030390c6e06da16cf6a1730dSfeervol Ski-in Ski-out appartement, direct aan de piste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *