Salzach Appartement Wald 1

Op de grens van het Salzburgerland en Tirol, in het gezellige dorpje Wald (Gemeente Wald–Königsleiten), is aan de zonzijde van het dal, dit prachtig gelegen vakantiehuis, met 2 appartementen gelegen. U bewoont het appartement op de 1e etage, welke sfeervol en met oog voor detail is ingericht. De woonkamer met grote eethoek en moderne open keuken kijkt uit op de omliggende bergen van het national park Hohe Tauern. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het prachtig balkon. Totaal beschikt u over 3 prachtige slaapkamers en maar liefst 3 moderne badkamers. Na een dag wandelen, fietsen of heerlijk skiën, kunt u heerlijk relaxen in uw eigen privé sauna. In de directe omgeving vindt U een prachtig overdekt zwembad, diverse eet- en inkoopmogelijkheden als ook de skibus naar het skigebied. Door de centrale ligging kun u binnen 15 autominuten genieten van 3 bekende skigebieden: de ZillertalArena (140 km pistes), De Wildkogel Arena (62 km pistes) en de Kitzbüheler Alpen (180 km pistes). Met de Salzburger Superskikarte heeft u toegang tot alle gebieden en kunt u zelfs een uitstapje maken naar Zell am See, Kaprun en Saalbach-Hinterglemm. In de zomer zijn en zeer veel mogelijkheden om uw vakantie in te vullen, een overvloed aan wandel en mountainbike mogelijkheden, veel bezienswaardigheden in zowel Tirol als het Salzburgerland, een prachtig stuwmeer nabij Gerlos en vergeet niet de hoogste watervallen van Europa in het naastgelegen Krimml te bezoeken. Bijzonderheden: Het huis is in aanbouw en gereed in november 2019. De getoonde foto’s geven het comfortniveau weer, maar kunnen afwijken van de uiteindelijke inrichting. De definitieve foto’s worden verwacht eind december 2019.1147.36Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F305371_lsr_20190426164167631.jpg&feedId=26611&k=62437f19b4f2bbbc9b412545979e8dcf9fa9f3a1Prachtige vakantiewoning nabij de Zillertal Arena met privé sauna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *