Saalach Penthouse 67

In de directe omgeving van het beroemde Saalbach, samen met Hinterglemm één van de bekendste en grootste skigebieden van Oostenrijk, ligt dit prachtige en luxe huis. Zowel in de winter als in de zomer is Saalbach een aantrekkelijk dorp, waarin veel evenementen plaatsvinden. Bovendien is er een mooi openluchtzwembad en zijn er veel wandel- en mountainbikeroutes. Op de eerste verdieping van dit huis bewoont u een groot en hoogwaardig ingericht penthouse, dat ruimte biedt aan maximaal 10 personen (2 aparte appartementen met verbindingsdeur). Naast de grote en aantrekkelijk ingerichte woonkamer met open keuken, die met alle moderne apparaten is uitgerust, beschikt u over 3 grote slaapkamers en 3 badkamers. 2 slaapkamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed, waarbij optioneel een stapelbed kan worden uitgeklapt, zodat hier 3 personen kunnen slapen. 1 slaapkamer is als studio ingericht en beschikt over een tweepersoonsbed. In de woonkamer kan de bank geniaal maar eenvoudig in een volwaardig 1-persoonsbed met optioneel een hoogslaper voor 1 personen worden omgebouwd of je kunt de slaapbank voor 2 personen gebruiken. Vanuit de woonkamer loop je direct het prachtige balkon op, van waaraf u een heerlijk uitzicht op de omliggende bergen en de rivier Saalach heeft. Voor algemeen gebruik is er een grote tuin, maar vooral een gigantisch wellnessgedeelte met meerdere sauna’s en rustruimte. In deze ruimte kunt u zich na een intensieve dag in de bergen heerlijk ontspannen. Saalbach-Hinterglemm heeft als skibestemming geen verdere uitleg nodig. Bijna nergens vind je zoveel kilometer aan pistes – en dat van begin december tot midden april. Langlaufen, rodelen of natuurlijk de beruchte après-ski, in Saalbach-Hinterglemm ben je aan het juiste adres. In de zomer zijn er veel sport- en wandelmogelijkheden en bereik je de meeste bezienswaardigheden die het Salzburgerland te bieden heeft, snel.2385.03Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F294470_lsr_2018103139807993422.jpg&feedId=26611&k=9c3208d3dbb53466b779ae797c92faae17b6d5c9Luxueus en royaal Penthouse, met wellness, in het bekende Saalbach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *