Saalach Penthouse 6

Op korte afstand van het centrum van het zeer bekende Saalbach, samen met Hinterglemm één van de bekendste en grootste skigebieden van Oostenrijk, is dit prachtige en luxueuze huis gelegen. Zowel in de winter als in de zomer is Saalbach een attractief dorp waar veel wordt georganiseerd. Bovendien beschikt het over een prachtig openluchtzwembad en volop wandel- en mountainbike routes. Op de 1e etage van dit huis bewoont u het royale en hoogwaardig ingerichte penthouse, welke plaats biedt aan maximaal 8 personen. Naast de royale en sfeervol ingerichte woonkamer met open keuken, voorzien van alle moderne apparatuur, beschikt u over 2 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Elke slaapkamer heeft een 2 persoons bed, waarbij optioneel een hoogslaper uitgeklapt kan worden zodat hier 3 personen kunnen slapen. In de woonkamer kan de zitbank ingenieus maar eenvoudig veranderd worden tot een volwaardig 1 persoons bed met optioneel een 1 persoons hoogslaper, of kan er gebruik gemaakt worden van de 2 persoons slaapbank. Vanaf de woonkamer loopt u zo het prachtige balkon op vanwaar u heerlijk kunt genieten van de omliggende bergen en de achterliggende rivier de Saalach. Voor algemeen gebruik is er een grote tuin, maar wat vooral bijzonder is, is het gigantische wellnessgedeelte met meerdere sauna’s en een rustruimte. In deze ruimte kunt u heerlijk ontspannen na een intensieve dag in de bergen. Saalbach-Hinterglemm heeft als skibestemming geen verdere uitleg nodig. Bijna nergens vind je zoveel pistekilometers bij elkaar en dat vanaf begin december tot midden april. Langlaufen, rodelen of natuurlijk de befaamde après-ski; je zit goed in Saalbach-Hinterglemm. In de zomer zijn er volop sport- en wandelmogelijkheden en ben je in korte tijd bij de meeste bezienswaardigheden die Salzburgerland te bieden heeft.1186.32Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F294469_lsr_2018103139733879158.jpg&feedId=26611&k=02e10263524600a3752bcd2d88720f01f004de28Luxueus Penthouse, met groot balkon en wellness, in het bekende Saalbach

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *