Resort Bramberg Type 4A

Ben je op zoek naar de vrijheid en ruimte van een luxe appartement, gecombineerd met de faciliteiten en de luxe van een 4 sterren hotel met o.a. een zwembad, direct aan de piste en op loopafstand van het gezellige centrum van Bramberg, dan is Resort Bramberg jou vakantieadres! Het resort heeft verschillende luxueus ingerichte appartementen en prachtige penthouses waar je je gelijk thuis voelt. Jouw appartement beschikt over een ruime woonkamer voorzien van een prachtige houten vloer, gezellige open haard en moderne keuken, heerlijk terras of balkon, 4 slaapkamers en 3 badkamers. Vanzelfsprekend is alles met hoogwaardige materialen ingericht. Optimale bezetting is tot 8 personen, met gebruik van de slaapbank kunnen 10 personen verblijven in dit appartement. In het resort mag je gebruik maken van het stijlvolle binnen- en buiten zwembad, het prachtige wellness gedeelte of moderne fitnessruimte en kun je tegen betaling gebruik maken van schoonheidsbehandelingen of een heerlijke massage. Ook kun je culinair genieten in het specialiteitenrestaurant of een drankje drinken in de Après ski bar. Dit alles zonder de auto te gebruiken. Het resort zelf is gelegen direct naast de lift naar het gezellige Wildkogel skigebied. Heb je toch de voorkeur om te skiën in het skigebied van Kitzbühel, geen probleem, in slechts 5 autominuten ben je bij het dalstation in Hollersbach. Naast de winter is de zomer een echte aanrader. Bramberg is gelegen midden in het National Park Hohe Tauern met meer dan voldoende rust, ruimte en natuur voor een heerlijke vakantie.4098.25Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F279343_lsr_20170501254577419.jpg&feedId=26611&k=6c7f4f4e4b56a3a4c104fde016e3b64aa6c221f0Groot luxueus appartement, direct aan de piste met 4 slaapkamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *