Resort Bramberg Typ 2A

Ben je op zoek naar de vrijheid en ruimte van een luxe appartement, gecombineerd met de faciliteiten en de luxe van een 4 sterren hotel? Met o.a. een zwembad, direct aan de piste en op loopafstand van het gezellige centrum van Bramberg? Dan hebben wij het perfecte vakantieadres voor je! Het resort heeft verschillende, luxe ingerichte appartementen en prachtige penthouses waar je je meteen thuis voelt. Dit prachtige appartement beschikt over een ruime woonkamer voorzien van een sfeervolle houten vloer en met een directe toegang tot het balkon of terras. Er is een moderne keuken en 2 slaapkamers en 2 badkamers. Vanzelfsprekend is alles met hoogwaardige materialen ingericht. Optimale bezetting is 4 personen, met gebruik van de slaapbank kunnen 6 personen verblijven in dit appartement. In het resort mag je gebruik maken van het stijlvolle binnen- en buiten zwembad, het prachtige wellness gedeelte of moderne fitnessruimte en kun je tegen betaling gebruik maken van schoonheidsbehandelingen of een heerlijke massage. Ook kun je culinair genieten in het specialiteitenrestaurant of een drankje drinken in de Aprés ski bar. Dit alles zonder de auto te gebruiken. Het resort zelf is gelegen direct naast de lift naar het gezellige Wildkogel skigebied. Heb je toch de voorkeur om te skiën in het skigebied van Kitzbühel, geen probleem, in slechts 5 autominuten ben je bij het dalstation in Hollersbach. Naast de winter is de zomer een echte aanrader. Bramberg is gelegen midden in het National Park Hohe Tauern met meer dan voldoende rust, ruimte en natuur voor een heerlijke vakantie.2257.00Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F279338_lsr_2017050134244050438.jpg&feedId=26611&k=1c12e58018a32af1d21ea0d7d9703a007102e73bLuxe appartement, gecombineerd met de faciliteiten van een 4 sterren hotel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *