Residenz Edelalm Appartement 3

Op een toplocatie in het gezellige dorpje Brixen im Thale vindt u het kleinschalige appartementencomplex Residenz Edelalm. Het gebouw bestaat uit 7 appartementen en is gebouwd in 2016. Appartement 3 is op de begane grond gelegen. Via de ruime hal met garderobe heeft u toegang tot drie ruime slaapkamers en 2 badkamers met douche, (dubbele) wastafel en toilet. Daarnaast is een separaat toilet aanwezig. De lichte woonkamer met volledig uitgeruste open keuken is voorzien van een grote gezellige eethoek voor 10 personen. Langs de volledige achterzijde vindt u een ruim zonnig balkon op het zuiden dat een fantastisch uitzicht op de Choralp biedt. Dit appartement beschikt over twee parkeerplaatsen, waarvan één overdekt en voorzien van een oplaadpunt voor elektrische auto’s waar tegen betaling vooraf gebruik van gemaakt kan worden." De gondelbaan met aansluiting op het skigebied SkiWelt Wilderkaiser-Brixental bevindt zich op enkele auto minuten afstand. U kunt hier opstappen richting gebied Westendorf of naar de andere kant richting Hoog Brixen, beide deel uitmakende van het skigebied de Kitzbüheler Alpen. De skibus stopt vrijwel voor de deur en de Tanzerabfart (dalafdaling) komt op enkele tientallen meters aan de overzijde van het appartement uit. In de directe omgeving van het huis zijn tal van restaurants en winkels. Voor de borg, schoonmaakkosten en toeristenbelasting wordt u vóór verblijf door de eigenaar aangeschreven dit over te maken. Hierdoor hoeft u ter plaatse geen transactie meer te voldoen.1290.53Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F244786_lsr_2017012741711054600.jpg&feedId=26611&k=a5292627ff056f65085f838ac91b550777ba1367Op een toplocatie in Brixen ligt dit kleinschalige en mooie appartementencomplex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *