Reiter

Dit leuke appartement bevindt zich in een nog geëxploiteerde rustieke boerderij nabij Gmünd. Deze boerderij ligt heerlijk landelijk op een zeer rustige plek in een prachtige omgeving op slechts 15 km afstand van de Millstättersee. Dit appartement beschikt over twee slaapkamers met twee en respectievelijk drie bedden en is goed uitgerust. Het biedt alles wat U nodig heeft voor een fijne vakantie met Uw gezin. Op de gang is bovendien nog een extra douche die U ook kunt gebruiken. De eigenaars verwennen U graag met hun eigen boerderijproducten, zoals zelfgebakken brood, boter en spek. Indien gewenst, kunt U ook een uitgebreid ontbijt krijgen. De koeien en paarden (Noriker) bevinden zich in de zomer op de eigen alm Bärengrube aan de Nockalmstrasse, die U ook kunt bezoeken. In de omgeving kunnen de kinderen heerlijk spelen. De Millstättersee is een van de mooiste meren van Kärnten, dus het bezoeken zeker waard. Zwemmen of deelnemen aan een van de vele watersprot activiteiten. Het fietspad Lieser-Mölltal, vertrekpunt van veel routes, ligt vlakbij. Verder is er in de omgeving van alles te beleven voor zowel de rustzoeker als de actieve vakantieganger. Kom heerlijk genieten in de Oostenrijkse bergen in het zonnige zuiden.419.85Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F299094_lsr_2018110151852397827.jpg&feedId=26611&k=5a40895d3882b708e792c7a44aa3b2ca1d93d8b0Leuk appartement in een boerderij met prachtig uitzicht op de omliggende bergen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *