Rantsch

Op een schitterend plekje midden in de bergen op een indrukwekkende hoogte van 1124 meter staat het vrijstaande landhuis Rantsch. Op de begane grond van dit authentieke huis bevindt zicht een in 2011 compleet gerenoveerd appartement met een woonoppervlak van maar liefst 91 m² . Door de eigen ingang is uw privacy gewaarborgd. De inrichting is luxe en smaakvol en het appartement is van alle gemakken voorzien. Wat dacht u bijvoorbeeld van een moderne badkamer, een nieuwe open keuken, een zeer ruimte woonkamer en een gezellige houtkachel? Vanuit de woonkamer hebt u toegang tot de grote tuin en het zonnige terras op het zuiden. Van hieruit geniet u van een adembenemend uitzicht op de Kitzbühler Alpen. De charme van de alpaka, die op de boerderij wordt gefokt, zal u bekoren. Nieuw vanaf de winter van 2018: wellnessgedeelte met sauna, infraroodcabine en rustruimte met een adembenemend uitzicht. Even niks doen en genieten: royale wellnessruimte. Toegankelijk vanuit appartement “Gebirgsbach” via een overdekte buitentrap en vanuit appartement “Tenn” via een binnentrap. Vanuit de rustruimte hebt u een adembenemend uitzicht op het Brixental en de omliggende bergen. U kijkt ook rechtstreeks uit op onze alpaca’s. Inrichting: sauna voor 5-7 personen, infradoodcabine voor twee personen, douche, Kneipp-slang, drinkwaterbron en wc, rustruimte met panoramische ramen. Bedenk wel dat de laatste 3 km naar de woning over een steil, geasfalteerd bergpad lopen, waarop sneeuwkettingen verplicht zijn.913.50Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F92023_lsr_2017082560458358171.jpg&feedId=26611&k=13c9ac27863acc65fd418b6293ef08c7b75aea13Luxe vakantiewoning met 2 dagen gratis gebruik van unieke wellnessfaciliteiten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *