Pichl

Centraal gelegen in het dorp Bruck an der GroƟglocknerstrasse, vlakbij het bekende Zell am See en Kaprun, nabij de opstapplaats voor de skibus en de trein, is aan de rivier de Salzach dit royale vakantiehuis gelegen. U beschikt in dit vakantiehuis, welke u alleen bewoont, over de gehele 1e etage. Deze etage is samengesteld uit maar liefst 6 slaapkamers, elk met een eigen badkamer. De woonkamer en keuken zijn sfeervol in Oostenrijkse stijl ingericht. Ideaal voor samen reizende families of vrienden. Door de centrale ligging en de mogelijkheid om gebruik te maken van de skibus, kunt u uw auto de gehele vakantie laten staan. Ook is dit vakantiehuis zeer goed bereikbaar met de trein en kunt u een avond gaan stappen in het nabijgelegen Zell am See. In het naastgelegen Hotel kunt u tegen betaling gebruik maken van ontbijt, lunch of diner mogelijkheden (mogelijk in het laagseizoen beperkt). Verder kunt u gebruik maken van de sauna en hottub (beide tegen betaling) die gelegen zijn naast het hotel. In de zomer is Bruck zeer centraal gelegen in het Salzburgerland, alle bezienwaardigheden bereikt u in korte tijd zoals de GroƟglocknerstrasse, de gletsjer van Kaprun, de watervallen van Krimml en natuurlijk het gezellige centrum van Zell am See. Voor de wandelaar en mountainbiker zijn er zeer ruime mogelijkheden.1456.79Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F248422_lsr_2016090630913547519.jpg&feedId=26611&k=46790d2e03208bc348d7e93d94d87d2460b1d1afRoyaal vrijstaand vakantiehuis nabij Zell am See en Kaprun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *