Penthouse Astrid

Prachtig penthouse aan de rand van het pittoreske St Margarethen in het zonnige Lungau-dal met direct zicht op de skipiste! ‘s Winters kunt u tot aan de deur skiën en op 200 meter afstand bevindt zich de skischool. U kunt de auto dus laten staan! In het winterseizoen is het skigebied geschikt voor zowel beginnende als gevorderde skiërs/snowboarders. Het skigebied bestaat uit 4 verschillende gebieden op een hoogte van 1050m tot 2310m. De gebieden, in z’n totaliteit 300 km aan pistes, bestaan uit Obertauern, Grosseck-Speiereck, Aineck-Katschberg en Fanningberg. Het gebied Lungau staat bekend om de vele zonuren en sneeuwzekerheid, en wordt gekenmerkt door hoge bergen, groene heuvels, bossen, meren, kloven, grotten en watervallen. In het dorpje bevindt zich het begin van een wandeltocht langs de prachtige watervallen. Het appartement biedt rust terwijl jong en oud in de directe omgeving zowel in de winter als in de zomer van vele activiteiten kunnen genieten. Het Penthouse is gelegen op de tweede verdieping en is geschikt voor maximaal 6 personen. Uniek is natuurlijk het directe zicht op de piste die in de achtertuin ligt. Op het grote balkon en zeer riante dakterras draait u letterlijk met de zon mee en geniet u van de prachtige vergezichten. De nieuwe comfortabele inrichting bevat een open keuken met oven en vaatwasser en een haard in de woonkamer voor de gezellige winteravonden. Het terras is gelegen op het zuiden. Onder het appartementencomplex bevindt zich een parkeerkelder welke ook door u gebruikt kan worden. Kortom: Uniek penthouse op een toplocatie!1168.97Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F282063_lsr_2017062942744914605.jpg&feedId=26611&k=3fe21778661f530f63a46460b2fa3bd8e5fa841eUniek penthouse met direct zicht op de skipiste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *