Penthouse an der Piste 4 Alpendorf

Vlakbij de piste van het gezellige Alpendorf ligt dit prachtige luxueus gebouwd complex. In deze ski in ski out locatie bewoon je het prachtige Penthouse op de bovenste etage, die bereikbaar is met de lift. Door de ligging tegen de helling kun je vanuit je appartement zo je terras oplopen en genieten van het uitzicht op de piste en de omliggende bergen. De piste bereik je lopend in ca 200 meter. Het penthouse is werkelijk voorzien van alle gemakken en ruim en luxueus ingericht. De prachtige zware dakbalken, warme vloer en sfeervolle inrichting zorgen ervoor dat je je gelijk thuis voelt. Op de tweede verdieping vindt u 3 slaapkamers. Eén grote slaapkamer met 2-persoonsbed en balkon met uitzicht over het dal en één slaapkamer met een 2-persoonsbed en aangrenzend een aparte slaapkamer met stapelbed. Op de derde etage vindt u een 2-persoons slaapkamer die u ook op een prachtig uitzicht over het dal geeft en een luxe 2 persoons slaapbank op de overloop. Het terras ligt vooral in de zomer volop in de zon, tot ver in de avond. Er staan 2 parkeerplaatsen tot uw beschikking. Na een dag skiën of wandelen, kun je heerlijk genieten in het wellness gedeelte van het complex, hier vindt je een heerlijke sauna (tegen kleine vergoeding) Alpendorf, deel van St Johann im Pongau ligt in het hart van het Salzburgerland zodat je zowel in de winter als in de zomer zeer centraal zit. Rondom Alpendorf vindt je enorm veel bezienswaardigheden, liften, prachtige klammen en wandel of mountainbike mogelijkheden. In de winter ligt het skigebied van Alpendorf/Wagrain/Flachau aan je voeten. Daarnaast kun je met dezelfde Ski Amadé pas ook in andere skigebieden skiën zonder daarvoor meer te hoeven betalen. (Indien er gebruik gemaakt wordt van het kinderbed, graag zelf uw bedlinnen meenemen.)1805.02Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F238239_lsr_2018102363652138655.jpg&feedId=26611&k=f574618adbe915ed1ac72f12119a653f00ac866eLuxueus en sfeervol ski in ski out Penthouse, direct aan de piste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *