Panoramachalet Lungau

Dit prachtige vakantiehuis staat aan de rand van een kleinschalig parkje vakantiewoningen (2012) en heeft echt een prachtig uitzicht. Rondom de eerste etage kunt u werkelijk de gehele dag ‘met de zon meedraaien’ en ieder moment van de dag genieten van de omgeving vanaf de verschillende terrassen. U heeft een vrij uitzocht over het dal en de omliggende bergwereld. Het huis is zeer comfortabel ingericht. Zo zijn er 5 slaapkamers, waarvan er drie zijn voorzien van een eigen badkamer. De open keuken is zeer uitgebreid en voorzien van moderne apparatuur. Na ene dag in de frisse, gezonde buitenlucht kunt u welverdiend ontspannen in de privĂ© sauna van uw vakantiehuis. In de zomer heeft de regio Lungau voldoende te bieden voor de actieve vakantieganger zoals wandelen, golf en prachtige mountainbikeroutes. Bovendien kunt u met de Lungaucard genieten van diverse voordelen. Ook in de winter is Mauterndorf een ideale bestemming, Vanuit uw vakantiehuis bereikt u eenvoudig verschillende skigebieden zoals Grosseck, Obertauern en Katschberg. Alle gasten (behalve schoolgroepen ) ontvangen gratis de Lungaucard, deze wordt door de huiseigenaar naar u verstuurd. Dit is een voordeelcard waarmee u gratis toegang heeft tot o.a. de kabelbanen, zwembaden, musea en nog veel meer!1753.96Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F214832_lsr_201701054523172308.jpg&feedId=26611&k=a86bb23669b2c48edac068aa6d60570b4b8c8c48Schitterend, vrijstaand vakantiehuis voorzien van alle luxe en ruimte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *