Panorama Chalet 10

Dit zeer hoogwaardige SKI IN SKI OUT appartement is gelegen op de grens van het Salzburgerland en Tirol, op een sneeuwzekere hoogte van 1.200 meter. Uniek omdat het direct aan de piste van het skigebied van Kirchberg en Kitzbühel ligt en omdat het middenstation van de ‘Panorama’ gondel direct naast de deur is. Geen skibussen of wachtrijen dus! Direct vanuit het appartement de ski’s onderbinden en aan het eind van de dag weer terug. Het appartement is onlangs volledig gerenoveerd en is zeer hoogwaardig, met oog voor detail en sfeer, ingericht, zodat u zich gelijk helemaal thuis voelt. De royale woonkamer heeft naast de moderne open keuken een eethoek en een apart zitgedeelte. Vanuit de woonkamer heeft u directe toegang tot het zonnige balkon met een uniek uitzicht op de omliggende bergen. Als het wat kouder wordt kunt u genieten van het knapperend haardvuur. Verder beschikt u over maar liefst 3 luxueus ingerichte slaapkamers met hoogwaardige boxspring bedden en 3 moderne badkamers. In de onderliggende parkeergarage, welke u eenvoudig met de lift kunt bereiken, zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens is er een privé skiopbergruimte met skischoendrogers. Het restaurant in dit complex biedt de mogelijkheid om ook ontbijt, lunch of diner bij te boeken. Het nabijgelegen Mittersill staat bekend om zijn centrale ligging, er is dan ook voor iedereen iets te beleven. Ook National Park de Hohe Tauern is een bezoek waard, ieder jaargetijde is het hier prachtig! Golfen kunt u op de nabij gelegen golfbaan van Stuhfelden of natuurlijk op een van de vele golfbanen van het nabij gelegen, zeer bekende Kitzbühel.2041.43Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F96078_lsr_2015090829562464537.jpg&feedId=26611&k=9c34d6bf9c59b94b102a7f57161a1349294c6f6cUniek, luxe appartement met drie slaap- en badkamers, direct aan de piste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *