Oase der Ruhe

Aan de rand van het bekende skigebied Kitzbühel-Kirchberg ligt het gezellige dorpje Hollersbach. De skilift (Panoramabahn), welke zich in de directe omgeving bevindt, brengt u rechtstreeks in dit prachtige ski- en wandelgebied. Met een prachtig uitzicht op de omliggende bergen van het National Park Hohe Tauern, is dit gezellige vakantiehuis gelegen. De gehele 2e etage staat tot uw beschikking welke is opgedeeld in 2 slaapkamers, een aparte badkamer, een aparte keuken voorzien van eethoek en een royale woonkamer met toegang tot het prachtige balkon. Op de begaande grond is er ruimte om uw ski’s op te bergen. De directe omgeving biedt talrijke wandel- en bergsport mogelijkheden. Ook op de fiets kunt u over de Tauern Radweg de gehele omgeving verkennen. Verfrissing is er in de nabijgelegen Hollersbacher Badesee waar ook een grote kinderspeelplaats en tennis-, voetbal- en volleybalvelden zijn. Speelt u liever golf? Een 18 holes golfbaan vindt u in het nabijgelegen Mittersill (7 km). Skiën, langlaufen, snowboarden of skitouren, doordat je vlakbij de lift zit, ben je in enkele minuten in het prachtige skigebied van Kitzbühel. Rodelen, sneeuwschoenwandelen of een arrensleetocht maken kun je overal in de omgeving en een echte aanrader is om na het skiën of s ’avonds te gaan rodelen op de langste natuurrodelbaan van Europa (14 km) in het nabijgelegen Bramberg – er rijdt zelfs een gratis “Rodeltrein” -.421.90Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F300702_lsr_2018121140578746164.jpg&feedId=26611&k=144fb39ec3b0e72ff993d66d7f4319585efc4d50Verzorgde vakantiewoning nabij het skigebied van Kitzbühel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *