Nassfeld Holiday Parcs

Dit prachtige Chalet bevindt zich nabij het top skigebied Nassfeld (30 skiliften en 110 km pistes) in het dorpje Jenig op circa 3 kilometer van de Millennium Express, de langste gondel in Oostenrijk. Het skigebied Nassfeld ligt in het zonnige Karinthië aan de zuidkant van de alpen en ongeveer 6 kilometer van de Italiaanse grens. Door de geografische ligging is dit gebied bovendien zeer sneeuwzeker. De skibus stopt direct aan de weg en zet je af voor de ingang van de gondel. Uiteraard kan je ook met de auto, binnen een paar minuten sta je op de parkeerplaats waar de Piccolo Express je heen en weer rijdt. Dit chalet is een van de zes houten chalets, gelegen op het zuiden, met een heerlijk uitzicht op de skipiste en is van alle gemakken voorzien. Vanaf wintersport seizoen 2018/2019 beschikbaar voor de verhuur en dus helemaal nieuw. Alle chalets zijn vervaardigd uit massief houten boomstammen. Dit chalet bestaat uit twee huishelften met elk een aparte woonkamer, keuken, badkamer en ieder drie slaapkamers. Ideaal voor bijvoorbeeld twee samenreizende gezinnen. Het chalet is voorzien van een luxe inrichting en heeft zes slaapkamers, waarvan vier met een tweepersoons bed en twee met een stapelbed, twee ruime woonkamers, twee luxe badkamers voorzien van ruime douches en wastafels, twee separate toiletten en twee compleet uitgeruste keukens. Er zijn twee balkons (waarvan één op het zuiden gelegen) en een tuin aanwezig. Er zijn vier parkeerplaatsen voor de deur en dit chalet is gemakkelijk te bereiken zonder het rijden van lastige bergpassen, maar via goed te berijden hoofdstraten. In de winter is het skigebied 100% sneeuwzeker doordat de sneeuw er komt vanuit het zuiden en het noorden. Vanwege de bijzonder geografie en het micro klimaat is Nassfeld het gebied dat bekend staat om het meeste aantal zonuren. Gemiddeld zijn er per jaar 100 meer zonuren dan elders in de Alpen. Naast de diverse mogelijkheden om te skiën en of te snowboarden beschikt Skiarena Nassfeld over 80 kilometer geprepareerde langlaufloipes en een ruime hoeveelheid geprepareerde wandelpaden. In het dorpje Rattendorf is er een schaatsbaan voor de kinderen, maar ook schaatsen of wandelen op de nabij gelegen Weissensee behoort tot de mogelijkheden. Op 5 minuten rijden zijn er twee supermarkten en in Hermagor (ongeveer 10 minuten rijden) vindt U nog meer supermarkten en zijn er door het centrum verdeeld eigenlijk alle faciliteiten die je nodig zou kunnen hebben tijdens je vakantie. Binnen 5 minuten rijdt U ook naar diverse restaurants, een pizzeria etc. In de zomer heerst er een heerlijk klimaat, door de gunstige ligging aan de beschutte kant van de alpen en de aanvoer van warme lucht vanuit de Middellandse Zee is het er in de zomer heerlijk qua temperatuur. De Pressegger See bevindt zich op ongeveer 15 minuten rijden vanaf jullie vakantiewoning. In de zomer is het heerlijk aan het water, waarvan de temperatuur in de zomer kan oplopen tot 28 graden. De Pressegger See is een echte familiebestemming, met goede faciliteiten rondom het meer, ook voor de allerkleinsten. In de zomer kan je er heerlijk ontspannen aan de meerdere stranden rondom het meer. Zwemmen in het heerlijke water maar ook het huren van een waterfiets of kano is mogelijk of het volgen van surflessen. Direct aan het meer vind je ook het Kärntner Erlebnispark. Dit Avonturenpark is één grote speeltuin met meerdere leuke toestellen en attracties. De bergen in met de gondel of golfen. Alles is hier mogelijk voor een heerlijke vakantie.2129.95Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F299340_lsr_20181107384200288.jpg&feedId=26611&k=577a10d013f2876c1e6b0bbcc95cffcfe2167b9aPrachtig houten chalet nabij het topskigebied van Nassfeld in het zonnige zuiden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *