Murau Chalet 8

Op korte afstand van het gezellige dorpje Murau vindt u dit prachtige 5 sterren Chalet. Het vrijstaande, houten luxe chalet is voorzien van alle luxe die je kan wensen. Het ruime vakantiehuis beschikt over een inhouse-wellness met heerlijke sauna, een whirlpool en een belevenisdouche. De living van dit chalet is op de begane grond. Hier vind je een ruime stijlvolle woonkamer met open design-keuken, ruime zithoek, eethoek en zelfs een sfeervolle gashaard voor de gezellige winteravonden. Vanuit de woonkamer heb je directe toegang tot een ruim buitenterras met je eigen mini-zwembad met een tegenstroom mogelijkheid! Vanuit het chalet en vanaf het terras heb je een magnifiek uitzicht op de omliggende bergen. Totaal zijn er maar liefst vijf slaapkamers, en 4 luxe badkamers. Je verblijft op loopafstand van het historische stadje Murau en nabij fantastisch skigebied en de golfbaan van Kreischberg. Door deze centrale ligging is het een ideaal vakantiegebied, zowel in de winter als in de zomer. De meer dan 200 zonnedagen per jaar en het sneeuwzekere skigebied zorgen voor een perfecte vakantieomgeving in alle seizoenen. Extra: – Daar de omgeving van het chalet nog in aanbouw is kan er in de zomer bouwoverlast zijn. – Gedurende uw verblijf in de zomer 2019 krijgt u de beschikking over een ‘tenniskaart’, hiermee krijgt u, op basis van beschikbaarheid, gratis toegang tot het tennisveld (Tennishal niet inbegrepen). Tennis-equipment is niet inbegrepen, maar kan ter plaatse (Intersport Pintar in Murau) gehuurd worden á € 5,00 per dag per persoon.2917.50Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F257572_lsr_2018040938646908510.jpg&feedId=26611&k=72fec807debbb56974d02a223bec917c00683d4eVrijstaand, luxe 5-sterren chalet met inhouse wellness en eigen zwembad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *