Murau Chalet 16

Op korte afstand van het gezellige dorpje Murau vindt u dit prachtige 4-sterren Chalet. Het ruime vakantiehuis beschikt over een inhouse-wellness met heerlijke sauna, een whirlpool en een belevenisdouche. Het vrijstaande, houten luxe chalet is voorzien van alle luxe die je kan wensen. Op de begane grond bevindt zich een gezellige living. Hier vind u een ruime stijlvolle woonkamer met open design-keuken, ruime zithoek en eethoek. Vanuit de woonkamer heeft u directe toegang tot een ruim buitenterras met uw eigen mini-zwembad met een tegenstroom mogelijkheid! Vanuit het chalet en vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. In het chalet zijn maar liefst 5 slaapkamers en 4 luxe badkamers. Op loopafstand ligt het historische stadje Murau en het chalet ligt naast het fantastisch skigebied en de golfbaan van Kreischberg. Door deze centrale ligging is het een ideaal vakantiegebied, zowel in de winter als in de zomer. De meer dan 200 zonnedagen per jaar en het sneeuwzekere skigebied zorgen voor een perfecte vakantieomgeving in alle seizoenen. Extra: – Daar de omgeving van het chalet nog in aanbouw is, kan er in de zomer bouwoverlast zijn. – Gedurende uw verblijf in de zomer krijgt u de beschikking over een ‘tenniskaart’, hiermee krijgt u, op basis van beschikbaarheid, gratis toegang tot het tennisveld (Tennishal niet inbegrepen). Tennis-equipment is niet inbegrepen, maar kan ter plaatse (Intersport Pintar in Murau) gehuurd worden á € 5,00 per dag per persoon.2636.38Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F283962_lsr_2019043032772773690.jpg&feedId=26611&k=98d2ad5c999f3d81346b8c4a738971eba88d7b36Zeer luxe, vrijstaand chalet met inhouse wellness en eigen buiten zwembad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *