Mountain and Lake Twenty Two

Direct in het centrum van het bekende Zell am See, met een vrij uitzicht over het prachtige meer met de achterliggende bergwereld, vindt u dit zeer Luxueuze appartement. Het zeer royale appartement, voorzien van alle luxe die u zich kan wensen, is een van de grootste van dit complex en beschikt over maar liefst 4 zeer hoogwaardig ingerichte slaapkamers welke allemaal een eigen badkamer hebben. Bij binnenkomst valt gelijk de enorme ruime woonkamer op, welke hoogwaardig en sfeervol is ingericht zodat u zich gelijk thuis voelt. Naast een royale zitgedeelte beschikt u tevens over een grote eettafel waar alle gasten aan kunnen eten. De open keuken is uiteraard voorzien van alle moderne apparatuur. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit meerdere slaapkamers heeft u toegang tot de grote balkons aan de voor of achterzijde. Voor gezamenlijk gebruik is er een prachtige Wellness in het complex aanwezig waar u heerlijk kunt relaxen na een dagje inspanning in de bergen. Ook is er een ruimte waar u uw fiets, mountainbike of uw ski’s kunt stallen. Voor uw auto zijn er 2 parkeerplaatsen, waarvan meestal 1 ook overdekt is. Als wintersportlocatie is Zell am See één van de bekendste plaatsen in het Salzburgerland met een bruisend stadscentrum. Door het uitgebreide skigebied en doordat de skipas ook geldig is in Kaprun, met zijn bekende gletsjer, kunt u genieten van een sneeuwzekere vakantie. In de zomer is Zell am See, met zijn prachtige meer en centrale ligging in het Salzburgerland, de meest ideale locatie om uw vakantie door te brengen. Het meer zorgt voor een heerlijke afkoeling, voldoende restaurants in het centrum en in korte tijd bent u bij de bekende Großglockner, de hoogste watervallen van Europa in Krimml of de geweldige stad Salzburg. Bijzonderheden: – De naastliggende appartementen “Mountain and Lake Twenty Tree” en “Mountain and Lake Twenty Four” liggen allemaal op dezelfde etage en kunnen om die reden zeer makkelijk erbij worden gehuurd als u met een grotere groep komt. – Ter plaatse staat er een gratis kinderbed ter beschikking, het bedlinnen dient u echter zelf te verzorgen.1458.16Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F287888_lsr_2018062631116209983.jpg&feedId=26611&k=46252df8d36859b7beedd1ad137790a0aa4b3264Zeer hoogwaardig en luxueus appartement met een uniek uitzicht over het meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *