Mountain and Lake Twenty Three

In het centrum van het bekende Zell am See, met een vrij uitzicht over het prachtige meer met de achterliggende bergwereld, vindt u dit zeer Luxueuze appartement. Het hoogwaardige appartement, voorzien van alle luxe die u zich kan wensen, beschikt over 2 zeer hoogwaardig ingerichte slaapkamers welke beide een eigen badkamer hebben. De ruime woonkamer, welke hoogwaardig en sfeervol is ingericht zodat u zich gelijk thuis voelt, beschikt over een royaal zitgedeelte en een aparte eettafel waar alle gasten aan kunnen eten. De open keuken is uiteraard voorzien van alle moderne apparatuur. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de slaapkamers heeft u toegang tot het grote balkons aan de voorzijde. Voor gezamenlijk gebruik is er een prachtige Wellness in het complex aanwezig waar u heerlijk kunt relaxen na een dagje inspanning in de bergen. Ook is er een ruimte waar u uw fiets, mountainbike of uw ski’s kunt stallen. Voor uw auto is er 1 parkeerplaats. Als wintersportlocatie is Zell am See één van de bekendste plaatsen in het Salzburgerland met een bruisend stadscentrum. Door het uitgebreide skigebied en doordat de skipas ook geldig is in Kaprun, met zijn bekende gletsjer, kunt u genieten van een sneeuwzekere vakantie. In de zomer is Zell am See, met zijn prachtige meer en centrale ligging in het Salzburgerland, de meest ideale locatie om uw vakantie door te brengen. Het meer zorgt voor een heerlijke afkoeling, voldoende restaurants in het centrum en in korte tijd bent u bij de bekende Großglockner, de hoogste watervallen van Europa in Krimml of de geweldige stad Salzburg. Bijzonderheden: – De naastliggende appartementen “Mountain and Lake Twenty Two” en “Mountain and Lake Twenty Four” liggen allemaal op dezelfde etage en kunnen om die reden zeer makkelijk erbij worden gehuurd als u met een grotere groep komt. – Ter plaatse staat er een gratis kinderbed ter beschikking, het bedlinnen dient u echter zelf te verzorgen.1054.97Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F287890_lsr_2018062630168452730.jpg&feedId=26611&k=7731c1f7bda267af3ce353e2f3126b4bd734e7b2Gezellig en hoogwaardig appartement met uniek uitzicht over het meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *