Moarhof

Midden in het pittoreske bergdorp Hohentauern heeft de eigenaar haar chalet Moarhoff genaamd laten bouwen op een grote kavel aan de rand van de skipiste met een magnifiek uitzicht op de imposante bergen rondom. Niet op een park maar prachtig, rustig, ruim gelegen met voldoende parkeer mogelijkheden. In de winter ski je vanuit het huis de piste op en terug. Dus letterlijk Ski inn- Ski out. In de zomer wandel je vanuit het chalet via de houthakkerspaden de bergen in en dat alles vlak bij het centrum van het dorp. In elk jaargetijde is het genieten van de omgeving en het comfortabele 10 persoons chalet, dat voorzien is van alle gemakken en traditioneel, in Oostenrijkse sfeer, is ingericht. De grote woonkamer heeft een zonnige serre van waaruit je toegang hebt op het rondom liggende terras, dat deels is overkapt en grenst aan een geweldig mooie bergweide. Een grote Oostenrijkse eethoek, ruime zithoek met een digitale tv en een sfeervolle gashaard voor de wat killere avonden. De open keuken beschikt over de nodige apparatuur waaronder een vaatwasser, grote koelvries combinatie, magnetron en een inductie fornuis met dubbele oven. Op de bovenverdieping zijn drie royale twee persoons slaapkamers waarvan twee met een groot balkon en één vier persoons kamer met voor twee personen een stapelbed. ( in het souterrain is nog een twee persoons slaapbank ) Er is een kinderbedje aanwezig en de boventrap is voorzien van een hekje. Er zijn twee moderne badkamers. Eén grote met dubbele wastafels, regendouche en jacuzzi- bad en één grenzend aan de Finse sauna. Beide voorzien van fohns. Buiten het souterrain is het gehele huis voorzien van vloerverwarming . In het souterrain gedeelte bevind zich de wasmachine en droogtrommel en een speelkamer met een twee persoons slaapbank, een digitale tv en verschillende spelletjes. Verder is er een, skischoenverwarming en een open garage voor uw auto met een inpandige ski/ tuinschuur . De Steiermark wordt “het groene hart van Oostenrijk” ,genoemd wat niet is overdreven. De vele thermen, meren en het indrukwekkende Hohe Tauern bergmassief zijn het ontdekken zeker waard. In de winter veranderd dit alles in “het witte hart”. Hohentauern zelf beschikt over prachtige langlaufroutes, rodelbaan, winter -wandelwegen en sneeuwschoen wandel routes. Het skigebied is klein maar met prachtige rustige pistes voor ieders niveau. Kortom Hohentauern is een plek om verliefd op te worden.1926.28Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F305694_lsr_2019032955513743477.jpg&feedId=26611&k=37c654c92bb32853f4cfa72c3895cdf5b5fb3b42Nieuw vrijstaand, luxe chalet, naast de piste, met in-house sauna op 1275 m.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *