Mirella

Op loopafstand van het centrum is dit stijlvolle en moderne appartementencomplex met luxe appartementen gelegen met uitzicht op de bergwereld van Kaprun. Het appartement is een chalet appartement van 78 m2 en bevindt zich op de eerste verdieping. Het is sfeervol ingericht waarbij moderne elementen zijn gecombineerd met houten elementen. Het appartement heeft twee ruime slaapkamers met ieder een tweepersoonsbed, televisie en veel kastruimte. De royale badkamer is voorzien van een heerlijk bad en wastafel. Er is een separaat toilet in de hal. Er is een campingbedje aanwezig maar bedlinnen dient zelf meegenomen te worden. Verder heeft u de beschikking over een gezellige woonkamer met zithoek, zeer comfortabele slaapbank en grote eettafel. Er is een open keuken voorzien van moderne apparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot het ruime overdekte balkon van 20 m2 met panoramisch uitzicht over Kaprun, de Kitzsteinhorn en de omliggende bergen. Voor algemeen gebruik bevindt zich in het complex een sauna met relaxruimte, lift en wasruimte. Kaprun staat bij skiliefhebbers bekend als een groots wintersportoord. De gletsjer is bijna het gehele jaar geopend dus u kunt altijd genieten van de eeuwige sneeuw. Behalve wintersport is het ook in de andere seizoenen van het jaar goed toeven in de directe omgeving met volop watersportmogelijkheden. U kunt gaan raften of wildwaterkano├źn, wandelen, mountainbiken of lekker een balletje slaan op de prachtige 18-holes golfbaan die in slechts enkele minuten bereikbaar is. Kortom de gehele regio Kaprun-Zell am See heeft u bijzonder veel te bieden in alle vier de seizoenen! Voordeel voor onze gasten: Bij Ski Dome Oberschneider ontvangt u als onze gast een geweldige online korting op alle ski- en snowboardlessen en huur van skimateriaal. Wanneer u aankomt in Kaprun, staat alles al voor u klaar! Dit voordeel krijgt u als u online boekt bij: leisure.skidome.at852.34Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F295646_lsr_2018072444704795257.jpg&feedId=26611&k=cb9f01643e23a29cb8550cf02c7c2f4676eb5f51Luxe appartement in het bekende Kaprun met uitzicht op de mooie bergwereld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *