Melina

Tussen de bekende dorpen Wald-Königsleiten en Neukirchen am Großvenediger, met een geweldig zicht op omliggende bergen van het National Park Hohe Tauern, vindt u dit prachtige huis. De bovenetage, welke volledig tot uw beschikking staat, heeft een eigen toegang, hierdoor heeft u een ruime mate van privacy. Veel gebruik van hout en karakteristieke details maken dat het huis in alle ruimtes sfeervol en warm te noemen is. De woonkamer beschikt naast een comfortabele zithoek ook over een eettafel en open keuken voorzien van moderne apparatuur. De 3 slaapkamers zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer en een 2 persoons bed. Deze luxe vindt u bijna nergens. Op het mooie royale balkon kunt u genieten van het prachtige berglandschap en aangename klimaat van Oostenrijk. In de winter kunt u gebruik maken van de gratis skibus welke u snel naar de skiliften van Wald, Krimml of Neukirchen brengt. Verder zijn er natuurlijk meer dan voldoende mogelijkheden om te langlaufen, wandelen of een arrenslee tocht te maken. Vergeet niet om de rodelbaan van Bramberg te bezoeken, deze behoort tot een van de langste rodelbanen van Europa. In de zomer worden er volop activiteiten georganiseerd, kunt u heerlijk wandelen, mountainbiken en mag een bezoek aan de watervallen van Krimml zeker niet ontbreken. Bijzonderheden: aan het huis is op dit moment in aanbouw en zal medio april klaar zijn. De getoonde foto’s zijn visualisaties of symboolfoto’s welke het comfortniveau weergeven. De uiteindelijke foto’s, welke eind mei worden verwacht, kunnen afwijken.680.76Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F302891_lsr_2019013156361546627.jpg&feedId=26611&k=8aea0ae565142777de0a1cd732b240e93d4de908Luxueuze vakantiewoning met 3 slaapkamers, 3 badkamers en veel privacy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *