Mauthen 206 / 1

Zeer fraaie nieuwbouw vakantiewoning in het gezellige Kötschach-Mauthen op kleine afstand van de skipiste en het gezellige centrum. Dit compleet nieuwe appartement op de begane grond van dit huis wat twee appartementen heeft is zeer fraai en modern ingericht. Het appartement op de eerste verdieping wordt apart verhuurd, maar het is ook mogelijk het huis als geheel te huren. Het zal U hier aan niets ontbreken om van een heerlijke vakantie te genieten. Dit appartement heeft twee slaapkamers met elk een tweepersoons boxspringbed en een ruime woonkamer met een ruime hoekbank, waarop een vijfde persoon kan slapen. De open keuken, welke U vanuit de woonkamer bereikt is alle gemakken is voorzien. Vanuit de woonkamer heeft U toegang tot het ruime terras en de grote tuin die U uiteraard kunt gebruiken om te genieten en de kinderen te laten spelen. De badkamer heeft een moderne inloopdouche. In het souterrain van dit huis is tevens een berging voor de ski´s en er is voldoende parkeergelegenheid meteen voor de deur. Kötschach-Mauthen is een gezellig dorp in het zuiden van Oostenrijk met een leuk familie skigebied en alle faciliteiten zoals restaurants, winkels en een groot zwembad. U kunt heerlijk wandelen en fietsen en ook een tripje naar Italië behoort zeker ook tot de mogelijkheden, want de grens is op een steenworp afstand. Heerlijk genieten in het zonnige zuiden van Oostenrijk. Let op: Dit huis wordt nog verbouwd en daarom zijn de foto´s nog niet helemaal actueel. Juni 2019 is dit klaar en worden nieuwe foto´s gemaakt en toegevoegd.449.78Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F302434_lsr_2019041554019327425.jpg&feedId=26611&k=981beec35b979a23a08d4b8f5b706068f96981a2Fraai appartement in huis met grote tuin op geringe afstand van centrum en piste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *