Mauerfeld de Luxe 2

Op loopafstand ven het centrum van het bekende Mittersill, vlakbij het National Park centrum, vindt u dit prachtige luxueuze vakantiehuis, welke opgedeeld is in 2 volledig gescheiden moderne vakantiewoningen, welke apart van elkaar, maar ook gezamenlijk gehuurd kunnen worden. Uw vakantiewoning bevindt zich aan de linkerzijde van het pand (vanaf voorzijde rechterzijde) en is royaal en smaakvol ingericht. Op de begaande grond beschikt u over een grote woonkamer met open keuken en een directe toegang tot het prachtige terras. Op de 1e etage zijn maar liefst 3 luxueus ingerichte slaapkamers, deels voorzien van een moderne eigen badkamer of douche. Vanaf het prachtige balkon heeft u een adembenemend uitzicht op de bergen van het Nationalpark Hohe Tauern. Mittersill is in de zomer bekend om zijn vele activiteiten en centrale ligging. De directe omgeving biedt talrijke wandel- en bergsport mogelijkheden evenals een 18 holes golfbaan. Ook op de fiets kunt u over de Tauern Radweg de gehele omgeving verkennen. Verfrissing is er in de nabij gelegen Hollersbacher Badesee. Skiën, langlaufen, snowboarden of skitouren, kunt u in het prachtige skigebied van Kitzbühel. De liften zijn eenvoudig te bereiken met de gratis skibus en met de skitrein. Rodelen, sneeuwschoenwandelen of een arresleetocht maken kunt u overal in de omgeving. Een echte aanrader is om na het skiën of ‘s avonds te gaan rodelen op de langste natuurrodelbaan van Europa (14 km) in het nabij gelegen Bramberg – er rijdt zelfs een gratis “Rodeltrein” op bepaalde avonden.1157.82Belvilla NLhttps://images2.productserve.com/?w=200&h=200&bg=white&trim=5&t=letterbox&url=ssl%3Acdn.leisure-group.net%2Fphoto%2Fweb%2F600x400%2F288972_lsr_2018102352870199657.jpg&feedId=26611&k=c0912dba9a760981c8ad4a9ca437519fb133adcaPrachtig deel van het huis met veel privacy, vlakbij het centrum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *